Controversa lui Folau i-a apropiat pe Unibet bârlăii de argint la Cupa Mondială Netball

Antrenorul lui Silver Ferns, Noeline Taurua, a descris modul în care clarificarea aerului de susținerea Mariei Folau a controversatului său soț a deschis calea spre gloria Cupei Mondiale a Netballului.

Taurua a spus că o întâlnire fără restricții nu a fost organizată înaintea echipei a plecat spre Liverpool, cu jucătorii primiți o platformă pentru a-și exprima sentimentele față de opiniile polarizante ale lui Israel Folau despre homosexualitate și cum ar putea afecta legăturile lor de lungă durată cu soția sa.Jucătorul cheie, Maria Folau, a susținut anterior o susținere a eforturilor de strângere de fonduri ale soțului său din Steaua Wallabies pentru a acoperi Unibet bonus costurile după ce Rugby Australia și-a reziliat contractul. Erin Delahunty Citește mai mult

Taurua a considerat că problema va fi una care a înnobilat campania echipei sale, atât pe plan extern, cât și pe plan intern, cu excepția cazului în care a fost introdusă în bud.

„Am avut prima întâlnire pentru că era cald în presă și trebuia abordată nu numai din perspectiva Mariei, dar și pentru noi ca echipă ”, a spus ea pentru Radio Sport.

„ A fost timpul de testare pentru echipa noastră Vedeți dacă o să galvanizăm în jurul ei și dacă suntem pregătiți să o susținem și să exprimăm gândurile unde oamenii stăteau individual. ”

Taurua nu ar dezvălui detalii, dar a spus că este mulțumită să învețe jucătorii și-ar arunca sprijinul în spatele coechipierului lor de lungă durată, în timpul ceea ce urma să fie un turneu provocator pentru tânărul de 32 de ani. Programul non-stop de după Cupa Mondială a lui Netball nu este OK.Bunăstarea jucătorilor este o problemă reală | Sharni Layton Citește mai mult

„Suportul și dragostea pentru Maria și înțelegerea că este o jucătoare, este atletă, dar și soție și cât de dificilă este o poziție care ar putea fi acolo unde poți ‘ 100% din susținerea soțului tău, indiferent dacă suntem de acord sau nu cu aceste probleme, a spus Taurua. în tribune, Folau a ieșit în evidență un interpret de excepție, în timp ce Noua Zeelandă a rupt o Unibet secetă de 16 ani. Câștigarea de 52-51 de luna trecută asupra Australiei în finală ar fi fost testul ei final, dar ea încă va declara intențiile.

Author: admin