Unibet

Unibet va umple de promotii. Pe langa ofertele limitate de timp, site-ul de pariuri pe internet are si o multime de oferte permanente, daca doriti sa adaugati un pic de emotie atunci cand plasati pariul pe sportul dvs. preferat. Iata doua promotii pe care ne-am simtit demni de a le atrage atentia:

Rambursarea penalizarii – plasati un pariu pre-meci de minimum 25 RON pe oricare dintre aceste piete selectate din Liga Premiera si din Liga Campionilor: Primul / ultimul golgheter, Scor corect, pauza / Full-time si Scorecast. In cazul in care se acorda o penalizare, toate pariurile care pierd pana la 100 RON.

Cele mai bune cote garantate – aceasta este pentru jucatorii de curse de cai Unibet din Marea Britanie si Irlanda si este disponibil zilnic pe toate pariurile de curse de cai din Marea Britanie si Irlanda de la momentul in care pariul este plasat. Include pariuri simple si multiple plasate la preturi timpurii de pana la 25.000 ron pe client, pe zi. In esenta, modul in care functioneaza este daca pretul de pornire este mai mare decat pretul anticipat din selectia dvs., Unibet va va plati cote mai mari. De exemplu, daca luati un pret anticipat 7, dar selectia dvs. castiga 9, in schimb, veti fi platit la 9.

Alte oferte Unibet includ Freerolluri saptamanale de carte sportiva, Recomanda un prieten si multe altele. Puteti vedea intotdeauna ce promosiuni Unibet sunt disponibile consultand sectiunea „Oferte speciale”. De asemenea, nu uitati ca toate ofertele sunt supuse termenilor si conditiilor.