Sokolov arată fotbal bun, dar adversarul ia mereu puncte

„Îmi pare rău, a jucat foarte bine, nu ocupă ultimul loc în cadru, au o echipă care ar trebui să fie mai mare în tabel. Dar este doborât de același lucru ca și noi – productivitatea. Asta e viața, hai să vedem ce urmează în sezon. Sokolov nu este scris; Anul trecut, Žižkov s-a salvat și el. Doar câștiga următoarea rundă și ei sunt încă în joc, sunt suficiente echipe jos. Competiția este încă deschisă, nu este indicat să subestimăm pe nimeni ”, a spus Veselý. Cu toate acestea, cuvintele lăudabile ale antrenorului lui Chrudim, Jaroslav Veselý, nu au adăugat mare lucru la starea de spirit a fotbaliștilor din Baník.Privirea la masă nu-l calmează. „Chrudim ne-a scăpat și există un mare gol.” El și colegul său de pe bancă, Karel Tichota, fac tot posibilul să se gândească la felul în care joacă. „Am vrut să jucăm mai mult, pe care nu le-am făcut în meciurile anterioare. În prima repriză am făcut-o, dar, din păcate, adversarul nostru a marcat un gol din prima lovitură ”, a spus Vaněček. După o combinație de Kesner și Sixty, Rybička a ajuns la marginea varului, al cărui centru de șut l-a găsit pe Daniel Vašulín, care a strecurat mingea în poartă.

După gol un mare avantaj

Atunci a fost mai mult sau mai puțin jucat de Banik.Înainte de sfârșitul primei reprize, el a avut două șanse de joc, nici Kopriva, nici Cervenka nu au marcat. , am avut alte oportunități, dar nu l-am transformat într-un gol, așa că am pierdut ”, a adăugat David Vanecek. Din păcate, istoricul amintește doar rezultatele și poziția rezultată în tabel. Și nici noua pereche de antrenori Vaněček – Tichota nu se îmbunătățește. După cinci înfrângeri, au marcat o remiză de 2: 2 acasă cu Třinec. Am marcat un punct, dar este prea puțin, foarte puțin ”, înaintea acestui meci, Stanislav Vávra a știut.Și colecția de puncte foarte slabe Sokolovští nu s-a reprodus nici în Chrudim.

Iar aceste puncte sunt cele mai importante; „Victorie jefuită. Nu am jucat la fel de bine ca în meciurile anterioare, paradoxal avem zero în spate și sărbătorim victoria. Acesta este fotbalul. Am așteptat un meci ca acesta tot sezonul, acum este aici. Adversarul a fost mai bun și a jucat bine, dar avem câteva puncte pe care le-am meritat pentru o anumită voință și pentru a fi mai productiv “, a spus Jaroslav Veselý, antrenorul MFK Chrudim, pentru crudul adevăr. „Au fost nervi până în ultimul moment.

Author: Adam5811