Slovacii i-au surprins pe americanii favorizați, Canada cedând în Finlanda

Alex DeBrincat a răspuns în continuare golului introductiv al slovacului Matúš Sukel, dar în minutul 22, Erik Černák a marcat golul câștigător într-o joc de forță de cinci împotriva a trei, iar Tomáš Tătar a asigurat conducerea în al doilea act. Cu patru minute înainte de final, Michal Krištof a pecetluit victoria.

“A fost un meci uimitor. Fanii au fost de necrezut și ne-au ajutat tot meciul. Am jucat ceea ce aveam, așa că am câștigat. Vom fi fericiți până la miezul nopții, iar mâine este o nouă zi “, a declarat fundașul Černák din Tampa Bay după meci.

Echipa gazdă a fost mulțumită de primul gol din turneu în minutul cinci. Sukeľ nu l-a învins pentru prima dată pe Schneider, dar Studenič a preluat pucul și, cu o pasă din spatele porții, i-a oferit oportunitatea de a termina de această dată într-o cușcă deschisă.Portarul american s-a ocupat apoi de șutul lui Tatar.

În timpul penalty-ului Lunter, în minutul 13, căpitanul Kane i-a acuzat pe cercuri pe coechipierii lui DeBrincat, care au egalat cu o lovitură precisă la poarta dreaptă.

Imediat, talentul american Jack Hughes a avut o șansă, dar favoritul pentru numărul unu în proiectul NHL din acest an a ales o pasă inexactă în loc să termine.

La începutul celei de-a doua părți, Studenič ar putea returna conducerea din Slovacia. În minutul 22, Skjei și Suter s-au deplasat la pedeapsa în 14 secunde, iar Černák a folosit o putere peste cinci împotriva a trei cu un șut precis. În trei minute, americanii au făcut o greșeală în apărarea, Panik a găsit un tătar complet gratuit, iar gunnerul de la Montreal a crescut la 3: 1.

Glendeningul s-ar fi putut reduce, dar nu a reușit pe Fisherman. Meciul a continuat să aparțină țării gazdă.După lovitura lui Lantosi, Schneider a trebuit să acopere șansa lui Zig, iar Lantos însuși nu a schimbat evadarea în minutul 33.

Riemsdyk l-a împușcat pe Jack Hughes în minutul 45. În minutul 56, Lantos nu a schimbat la început scăparea, dar apoi Krištof a lovit siguranța.

“Știam ce vor juca americanii. Au jucători grozavi, vedete NHL. Ne-am gândit că trebuie să jucăm ca echipă și exact asta am făcut. Este posibil să fi avut mai mult un puck, dar a fost mai mult în colțuri.Kaapo Kakko l-a bătut pe portarul canadian în acest fel

Canada a răspuns în 76 de secunde într-un joc cu putere, cu excluderea lui Jokiharju, în care l-a învins pe Lankinen din cercul drept al Marchessault.

În cel de-al doilea act, canadienii au avut o șansă, dar Portarul finlandez Kevin Lankinen a acoperit încercările, de exemplu, ale căpitanului Turris și ale coechipierului său Montour. . Cu jumătate de minut înainte de încheierea jocului de putere, Kakko a tras într-un gol gol.

Kaapo Kakko este numărul doi așteptat al proiectului NHL din iunie. Această poziție este deținută de New York Rangers. Prima alegere așteptată la New Jersey Devils este americanul Jack Hughes, în vârstă de 17 ani, care concurează și el în campionat.

Author: admin