Rory McIlroy începe cu o explozie pentru a conduce Campionatul WGC-Mexic

Perspectiva reînnoită continuă să dea roade pentru Rory McIlroy. Sensul că victoria este apropiată de tentativ pentru nord-irlandezul a fost reînnoit joi la Mexico City, unde un aparent fără efort de 63 – opt sub-l-a poziționat în topul clasamentului WGC. McIlroy în această atingere este vizualizare compulsivă.

În evenimentele din 2019 anterioare acestui, cel mai mare scor al rundei simple al lui McIlroy era de 72. Un 63 la Genesis Open de săptămâna trecută și 65 la Farmers Insurance Open de mai devreme s-au remarcat înainte prima rundă aici, unde McIlroy a găsit 17 verzi în regulament. Cel mai lung put al său transformat a fost de 20 de metri, demonstrând în continuare nivelul său de acuratețe. Cincizeci de secunde pentru un put de un picior: Jocul lent ucide golful? Citiți mai multe

Ulterior, tânărul de 29 de ani a sugerat că vigoarea sa de curs este tot în minte.Nu există nicio perspectivă asupra faptului că McIlroy are în vedere victoria prematură.

„Îmi gestionez bine jocul”, a spus McIlroy. „Îmi place unde se află atitudinea mea. Atitudinea mea față de terenul de golf este fantastică, iar punerea mea este bună. În ultimele săptămâni am văzut niște semne foarte bune cu publicarea mea. Am avut trei runde foarte bune de punere la Riviera în ultimele trei zile și le-am dus aici. Așadar, dacă sunt entuziasmat de ceva cu jocul meu, este cuvântul meu. Aceasta și atitudinea mea au fost, probabil, cele mai bune pe care le-au avut de mult timp.

„Cred că a câștiga este un produs secundar al a face o mulțime de lucruri; exersând modul corect, gândind bine, antrenându-mă bine, mâncând bine, toate aceste lucruri pe care încerc să le fac.Câștigarea este un produs secundar al realizării bine a tuturor lucrurilor mici și simt că sunt într-o călătorie foarte bună de a face asta.

„Nu pot pune presiune pe mine, nu pot împingeți-l. Mă bucur de un început minunat săptămâna aceasta, dar am luat literalmente fiecare zi din acest an, câte o zi la rând, și așa o voi trata nu doar săptămâna aceasta, ci și mai departe. ”Stricker ‘copleșitor alegere ‘în calitate de căpitan al Cupei Ryder din SUA, spune Tiger Woods Citește mai mult

Peak McIlroy a sosit pe primul loc. Un fier fierbinte tăiat cu măreție de la 300 de metri înclinat la câțiva centimetri de gaură, cu putt ulterior de 6ft pentru un vultur convertit. Singurul traumatism minor al zilei a sosit la par-cinci pe locul 6, unde McIlroy nu a reușit să găsească un decalaj între ramurile copacilor cu a doua lovitură.El a jelit membrul îngust care i-a dat mingea la pământ. „Este un lucru pe care l-ar ridica un câine”, a spus McIlroy. „Singura ramură pe care nu a putut-o atinge, a lovit-o.”

Coerența lui McIlroy este susținută de numere; în ultimele sale 13 runde din Turul PGA, el este un total de 48 sub par. Avantajul său din primul tur este doar unul, de la Dustin Johnson. Această amenințare la adresa lui McIlroy este una vie; Johnson a câștigat acest turneu în 2016. „Există prea multe lucruri acolo pentru ca eu să-mi fac griji despre ceea ce face oricine altcineva”, a spus Johnson. „Verdele sunt atât de dure. Azi a fost o zi buna.Am controlat bine mingea și mi-am oferit o mulțime de oportunități. ”

Angliarul Tyrrell Hatton, care a terminat doar un șut în derivă al câștigătorului Phil Mickelson în urmă cu un an, este din nou în poziție bună după o joi 67. „Îmi place aici, acest curs se potrivește cu ochii mei”, a spus Hatton. Totuși, nu va exista o apărare reușită din partea lui Mickelson, după ce a căzut la 79.

Author: Adam5811