Rafael Benítez rămâne diplomatic subiectul protestelor fanilor Newcastle

După un început de sezon îngrozitor, Newcastle a câștigat ultimele trei jocuri și a distrat West Ham într-o dispoziție optimistă. În afara terenului, însă, mulți fani rămân profund dezamăgiți de administrarea de 11 ani a clubului de către Mike Ashley, iar Grupul Magpie îi îndeamnă să „aibă o halbă suplimentară înainte de meci” în timp ce așteaptă până la minutul 11 ​​înainte de a intra pe stadion. / p>

Este, de asemenea, programat un boicot suplimentar, complet, la meciul de duminică de duminică împotriva lupilor, dar fanii Newcastle au fost în mod tradițional extrem de reticenți să voteze cu picioarele. Chiar și așa, această acțiune discutabilă l-a părăsit pe Benítez, care rămâne adorat pe Tyneside, urmând o cale diplomatică atentă. Fiver: înscrie-te și primește e-mailul nostru zilnic de fotbal.

,” el a spus. „Au dreptul să facă ce vor.Înțeleg ce cred ei. În același timp, ei știu ideea mea, că sunt încântat să văd pe toată lumea sprijinind echipa în timpul jocului. Nu sunt împotriva sau în favoarea nimicului. Este vorba doar de a fi siguri că echipa are sprijinul de care are nevoie – 52.000 de fani împreună sunt un sprijin masiv. Sunt sigur că vor susține echipa – dar nu este decizia mea.

„Am mult respect pentru fanii noștri, nu le voi spune ce să facă. Dar, în același timp, dacă sunt pe stadion, trebuie să sprijine echipa; jucătorii apreciază asta.Preocuparea mea este pentru jucători, asigurându-mă că sunt pregătiți. ”Jamaal Lascelles le spune fanilor din Newcastle: renunță la proteste și intră în spatele nostru Citește mai mult

Când ți-a fost întrebat dacă o atmosferă mult îmbunătățită a ajutat la securizarea casei recente victorii împotriva Bournemouth și Watford, răspunsul lui Benítez s-a dovedit instructiv. „Da, 100% – dar fiecare jucător este diferit, așa că nu știu cum ar reacționa fiecare [la proteste]. Ne putem concentra doar asupra a ceea ce putem schimba și nu putem afecta asta. ”

Într-o declarație, Magpie Group și-a prezentat motivele:„ Încurajăm fanii să ia atitudine în acest meci și în joc. împotriva Lupilor, unde propunem un boicot complet. Știm că acest lucru este dureros pentru suporterii Newcastle, dar, pentru viitorul pe termen lung al clubului, este timpul să le spunem celor din partea de sus că este suficient. ”

Author: Adam5811