Pep Guardiola s-a relaxat în legătură cu restricțiile propuse de FIFA la împrumuturi

Pep Guardiola a declarat că nu este îngrijorat în mod nejustificat de propunerile FIFA de a reduce numărul de jucători pe care cluburile au permisiunea să le acorde în împrumut, în ciuda faptului că Manchester City are 28 de profesioniști înregistrați la alte cluburi. Manchester City v Bournemouth: previzualizarea meciului Citește mai mult

„Dacă se va întâmpla, ne vom adapta regulilor”, a spus managerul orașului. „Va trebui să aducem jucătorii înapoi aici și să vedem unde vor juca, iar dacă nu găsim nicăieri va trebui să-i vindem. Problema este că, odată ce au jucat pentru prima echipă a cuiva, în fața unei mulțimi, nu este prea mult de folos să te întorci la a juca într-o a doua echipă într-o ligă săracă. Douglas Luiz, de exemplu, este împrumutat la Girona; joacă la Camp Nou.Nu există nicio modalitate de a se întoarce și de a juca în echipa a doua aici – ar fi o prostie. să părăsească clubul. Jadon Sancho a câștigat capacele Angliei mutându-se la Borussia Dortmund, iar City este îngrijorat că tânărul de 19 ani Brahim Díaz ar putea reveni în Spania natală. Mijlocașul va ieși din contract în vară și până acum a refuzat să se angajeze într-unul nou, Real Madrid monitorizând situația.

„Brahim trebuie să semneze un nou contract sau trebuie să plece”, A spus Guardiola. „Este decizia lui.Vrem ca el să rămână și am făcut tot ce putem pentru a avea grijă de el, dar până la urmă…nu putem controla piața.

„Jucătorii trebuie să se decidă cu privire la viitorul lor și Înțeleg motivele pentru care ar putea dori să plece. Au propriile lor familii la care să se gândească, cariera este scurtă, iar cluburile vin să le spună că vor fi cel mai important jucător din echipă dacă se mută. Este dificil să-i convingi că ar fi mai bine să mai petreci câțiva ani jucând în fața a 10 persoane, dar nu suntem singurul club cu această problemă. ”

Author: Adam5811