O clasă crack de doctoranzi în promisiune nerealizată

Fiver știe foarte bine când vede unul. Dacă ar fi să scoatem o imagine din aer, un mijlocaș în vârstă de 28 de ani, care nu a fost niciodată pe deplin apreciat în serviciul de un deceniu al clubului său actual, atunci o perioadă de cinci ani într-unul dintre cele mai impunătoare fotbal cetățile ar putea părea o treabă destul de inteligentă. Să-l numim pe mijlocașul „Aaron Ramsey”, să chemăm clubul pe cale să-l piardă „Arsenal” și să chemăm puterea europeană pe cale să-l îndepărteze „Juventus”. Dintr-o dată, totul pare destul de real.

Desigur, înțelepciunea și abilitatea rapperului lui Fiver de a gafa câteva paragrafe la mijlocul fiecărei după-amiaze ne-au îndrăgit atât de mult către angajatorii noștri încât nu putem simpatiza în totalitate cu statutul lui Ramsey în nordul Londrei.Însă este o problemă care, în timp ce Arsenal inspiră bătălia sezonului viitor pentru Battle For Fourth, un jucător pe care se pare că nu prea îl va folosi în viitor se va îndrepta către vârful Seriei A și – probabil – un loc regulat în ultimele etape ale Big Cup, care se pregătește să pătrundă în mijloc alături de Blaise Matuidi și Miralem Pjanic. Aaron Ramsey, de la Arsenal, este de acord cu un contract de cinci ani cu Juventus în valoare de 36 milioane de lire sterline Citește mai multe

Ramsey va fi rugat să-și canalizeze interiorul John Charles, „ Il Gigante Buono ”, la Torino. Îi place un galez gălăgos acolo – cei care își pot aminti oricând anii 1950 și 60 – și dacă istoria este un ghid precis, el ar trebui să-și mărească numărul de titlu de ligă de la zero la ceva apropiat de numărul de trei al lui Charles.A venit ceva timp: Ramsey a fost lovit de groază la scurt timp după ce sa alăturat echipei Arsenal; recuperat doar pentru a se găsi ținta băieților fără creier; aruncați totul deoparte pentru a înscrie aparent de fiecare dată când arunca o minge în 2013-14; a marcat doi câștigători ai finalei Cupei FA într-o perioadă în care Cupa Emiratelor a fost singurul alt trofeu căruia i-au dat ochii bucuroși; a continuat să continue, dar încă nu și-a găsit niciodată locul cuvenit, fie în echipă, fie în afecțiunile suporterilor. Un operator de treabă cu temporizare Lampard-esque? Poate că este un extraordinar de extraordinar al benzii Toni Kroos? Nimeni nu a aflat vreodată ce este Ramsey, dar atunci ar fi nevoie de o clasă crack de doctoranzi cu promisiunea nerelevată pentru a afla ce au fost Arsenal în ultimii ani.Deciziile dure – cum ar fi acordarea lui Mesut Özil a unei noi oferte și apoi realizarea celei mai mari amenințări creative vine de la Sead Kolasinac – trebuie luate, iar Unai Emery are deja un jucător bine remunerat pentru a fi fericit, la urma urmei. Planificarea lor ar fi putut să fie proastă, dar cea a lui Ramsey s-ar fi putut dovedi a fi destul de vicleană.Traiectoriile sale actuale și viitoare ale angajatorilor sunt deja stabilite pentru moment și el nu va schimba acest lucru; ar trebui să fie amintit în mod corespunzător ca învingător în viitor, și ar putea fi cea mai dulce afacere dintre toate. oportunități, jocurile de noroc promit o cale alternativă la bogăție, capitalul social și afirmarea masculină, dar majoritatea ajung să fie prinși într-un ciclu de îndatorare ”- un nou studiu major relevă„ consecințele cumplite ”ale relației fotbalului cu jocurile de noroc. Facebook Twitter Pinterest 26 din 44 de cluburi din Premier League și Championship au o companie de jocuri de noroc ca principal sponsor al cămășii.Compozit: Getty Images, Rex / Shutterstock ASCULTARE RECOMANDATĂ

Este doar Football Weekly Extra.SUPPORT THE GUARDIAN

Producerea jurnalismului atent și aprofundat al The Guardian [lucrurile care nu se găsesc în mod normal în acest e-mail , evident – Fiver Ed] este scump, dar nu ne susține. Dacă apreciați jurnalismul nostru, vă rugăm să ne susțineți. În schimb, putem, sperăm, să vă înarmăm cu genul de cunoștințe care vă face să sună puțin mai puțin neinformat în timpul acelor chat-uri gegenpress reactive fierbinți care vă plac atât de mult.Și dacă credeți că ceea ce facem este plăcut [din nou, etc și așa mai departe – Fiver Ed], vă rugăm să ne ajutați să revenim aici pentru a vă oferi mai multe despre aceleași lucruri. publicitatea de sezon a lui White Hart Lane fiind „singurul loc de urmărit [Big Cup] din Londra” a fost un joc de cuvinte, atunci ”- Lori Messori.

„ Șocat și întristat când am văzut omisiunea propriilor Southend Roots Hall din lista de experiențe nefericite (cinci scrisori passim). Combinația de parfum copleșitor de urină și un post care obstrucționează vederea care acoperă orice element critic al acțiunii este în mod clar imbatabilă.Acestea fiind spuse, cu modul în care Ipswich joacă în acest sezon, încă câteva posturi care împiedică vizualizarea ar îmbunătăți experiența de vizionare ”- Thomas Connolly.

„ Încercați asta, deși din standul principal, la Selhurst Park ”- Michael Everest. Facebook Twitter Pinterest Oh Michael! Fotografie: Michael Everest

„Fotbaliștii din Premier League sunt mereu dornici să își sporească câștigurile din drepturile de imagine. Dar am fost încă surprins să văd că blocul de construcții balcanic Xherdan Shaqiri a fost fața zahărului britanic de zeci de ani ”- Mark McFadden.

Trimiteți scrisorile dvs. la the.boss@theguardian.com. Și poți oricând să postezi pe Twitter The Fiver prin @guardian_sport.Câștigătorul de astăzi al scrisorii noastre fără premiu, o’the day, este…Mark McFadden.BITS ȘI BOBI

Șeful PSG Thomas Tuchel se simte cam ciudat după ce echipa sa a fost scoasă din Cupa Ligii Franței de Guingamp. „Am jucat cu prea multă încredere în sine pe tot parcursul jocului”, a oftat el. „Am crezut că nu ni se poate întâmpla nimic.”

FA va cere West Ham să furnizeze mai multe detalii despre acordul de sponsorizare de 250.000 GBP între echipa lor feminină și agenția de management sportiv USM.

Unai Emery recunoaște că Arsenal nu își permite să cumpere jucători în această fereastră de transfer. „Putem împrumuta doar jucători”, a spus el.

La doar o zi de când a părăsit Luton, se pare că noul șef Stoke, Nathan Jones, a dispărut prea mult. „De câte ori am plâns din mesajele text de la jucători”, a plâns el. „Mă face emoționant pentru că am fost căsătorit cu clubul.” Facebook Twitter Pinterest Omul tău.Fotografie: David Davies / PA

West Ham nu intenționează să-l vândă pe Marko Arnautovic după ce a primit o ofertă de 35 milioane de lire sterline de la un club chinez fără nume, dar atacantul este aparent tentat.

Și Ibai Gómez a făcut o mișcare surprinzătoare de a-l părăsi pe Alavés de mare zbor pentru o întoarcere la luptătorii de la Liga Athletic Bilbao. „Știu că mulți oameni nu vor înțelege această decizie și nu vor împărtăși gândirea mea”, a ghicit el. „Îi mulțumesc lui Alavés pentru tot, voi avea întotdeauna clubul în inima mea, dar astăzi este timpul să mă întorc acasă.” ÎNCĂ VREI MAI MULT?

Cei mai buni jucători tineri din campionat din acest sezon, așa cum au ales Martin Laurence.

Povestea uitată a lui…Di Jones și a fotbaliștilor care au murit de tetanos. Facebook Twitter Pinterest Di Jones.Fotografie: Fără credit

Toate cele mai recente oferte din ianuarie din transferul nostru interactiv.

Oh, și dacă este treaba ta…poți urmări Big Website pe Big Social FaceSpace. ȘI INSTACHAT, PÂNĂ! OPRITORUL URMĂTOR: STICLE!

Author: Adam5811