Marco Silva spune că s-a săturat să i se spună că trebuie să cumpere un atacant pentru Everton

Marco Silva este relaxat în ceea ce privește capacitatea de a înscrie golurile lui Everton pe măsură ce se apropie fereastra de transfer, deși este săturat să i se spună clubului că trebuie să cumpere un atacant pentru a-l înlocui pe Romelu Lukaku.

Incapacitatea lui Everton de a face acest lucru a fost unul dintre factorii în care Ronald Koeman și-a pierdut locul de muncă în octombrie 2017 și, deși succesorul său, Sam Allardyce, l-a adus pe Cenk Tosun în ianuarie anul trecut, internaționalul turc nu s-a dovedit la fel de prolific pe cât spera clubul și este folosit cu ușurință. Marco Silva insistă că atacantul Cenk Tosun are un viitor la club Citește mai mult

„Înțeleg motivele pentru care sunt mereu întrebat despre cumpărarea unui atacant”, a spus Silva. „Dar ceea ce vă pot spune este că Richarlison a marcat nouă goluri.Nu este un număr rău, având în vedere că a fost interzis pentru câteva meciuri și nu a jucat fiecare joc în față.

„Ar fi ideal ca cineva să înscrie un gol în fiecare joc, dar acest lucru nu este ușor. . Când te uiți la lista celor mai buni atacanți din Premier League în acest sezon, Richarlison nu este departe de vârf. A avea pe cineva care înscrie mai mult ar fi fantastic, dar trebuie să fim corecți față de jucătorii pe care îi avem.

„Nu doar în această poziție ne putem îmbunătăți. Nu este corect să vorbești mereu despre aceeași poziție în echipă. Te poți îmbunătăți peste tot.Chiar și cea mai bună echipă din lume se poate îmbunătăți. ”

Silva i-a permis mijlocașului Kieran Dowell, în vârstă de 21 de ani, să se alăture împrumutului Sheffield United pentru restul sezonului, dar a spus că clubul va lupta pentru a păstra holdă a lui Idrissa Gana Gueye, ar fi râvnit de Paris Saint-Germain. “Nu am auzit nimic despre asta, dar Gana este un jucător important pentru echipa noastră”, a spus Silva. „Nu vrem să-l pierdem.”

Silva nu așteaptă o fereastră de transfer ocupată, preferând să desfășoare activități vara. „Ianuarie este întotdeauna o piață dificilă; uneori ai nevoie doar de el dacă ai o vătămare gravă sau se întâmplă ceva special. Decizia perfectă ar fi un jucător care să vină și să ne îmbunătățească echipa, dar trebuie să fim 100%, sau cel puțin 95%, siguri că semnarea va aduce o îmbunătățire. ”

Author: Adam5811