Kurtis Patterson remarcă primul secol al testului, în timp ce Australia conduce avantajul acasă

Australia a străbătut cea mai înaltă ordine din Sri Lanka în Canberra, limitând o a doua zi de dominație evidențiată de secolul inițial al lui Kurtis Patterson.Vârful de lance Mitchell Starc a făcut o descoperire târzie, în timp ce Sri Lanka s-a dus la butuci la Manuka Oval la 123-3, ca răspuns la 534-5 din Australia, declarată.

După ce a plecat pentru 11 într-un prim capăt peste care a lovit 154 km / h, Starc a livrat în cea de-a doua vrăjie a lui Dinesh Chandimal, în ultima sâmbătă, cu un bouncer care a periat mănușa patronului din Sri Lanka. Australia v Sri Lanka: al doilea test, ziua a doua – așa cum s-a întâmplat Citește mai mult </p >

Deschizătorii din Sri Lanka s-au combinat pentru o poziție de 82 de ori înainte ca Dimuth Karunaratne (46 de ani) să fie forțat să se retragă rănit după ce s-a scufundat într-un bouncer al lui Pat Cummins care i-a lovit ceafa.

Jocul a fost întârziat. timp de aproape 15 minute, în timp ce oficialii medicali din ambele echipe l-au asistat pe bătrânul predispus, care a lăsat solul pe o bretelă pe o targă motorizată și a fost dus la spital cu o ambulanță.Tânărul de 30 de ani a rămas conștient, dar a fost dispus să primească o evaluare suplimentară după ce s-a plâns de durere la gât și furnicături la mâini. Usman Khawaja la prima alunecare, în timp ce Kusal Mendis (șase) a fost curat de Cummins.

Prima declarație a lui Tim Paine de la preluarea funcției de căpitan australian a venit la jumătatea sesiunii de mijloc, asigurându-se că Patterson avea timp să ajungă la triplu figurează doar în a doua sa apariție la Test. New South Welshman a terminat neînvins pe 114, cu Paine 45 fără ieșire.

După ce a ajuns la 74 fără ieșire la prânz, Patterson a avut nevoie de doar 29 de mingi pentru a-și aduce secolul cu o călătorie elegantă prin huse.Stângacul a impresionat din nou cu stăpânirea mingii scurte, dezlănțuindu-și lovitura favorită de tracțiune la orice înapoi.

Luptătorii australieni reușiseră doar un secol în ultimele 12 luni înainte de a ajunge la Canberra, unde Joe Burns (180), Travis Head (161) și Patterson au pus capăt secetei într-o manieră emfatică pentru a-și pune pretențiile la selecția Ashes.

Burns a adăugat doar opt curse la scorul său peste noapte înainte de a-și tăia butucii o livrare din Sri Lanka Kasun Rajitha rapid. Turistii vor relua duminică, cu Kusal Perera 11 fără ieșire și Dhananjaya de Silva neînvinsă pe unul singur.

Author: Adam5811