José Mourinho trece la acoperire pentru a se exclude din rolul managerial al Benfica

José Mourinho a vorbit public pentru a se exclude din locul de muncă al managerului vacant la Benfica, dar a refuzat să facă alte comentarii cu privire la demiterea lui de către Manchester United în decembrie.

Mourinho, care a fost demis de United luna trecută, după doi ani și jumătate la conducere, i-a spus lui Correio da Manha că, deocamdată, nu are intenția de a antrena în Portugalia sa natală. Urmărirea lui José Mourinho la Manchester United a fost o plimbare nebună Citește mai mult

„Nu am primit nicio ofertă și chiar dacă aș face-o, evident că președintele Benfica și clubul în sine ar fi primii care vor afla decizia mea ”, A spus el.

„ Cred că pot spune că astăzi nu am nicio intenție să mă întorc la muncă în Portugalia ”, a adăugat tânărul de 55 de ani. „În prezent sunt bine.Astăzi nu sunt o opțiune pentru Benfica, nimic mai mult decât atât. ”

Anteriorul antrenor al Benfica, Rui Vitória, a părăsit de comun acord joi trecut cu clubul de la Lisabona al treilea în ligă și a preluat acum la Clubul saudit Al-Nassr. Mourinho și-a început cariera de antrenor la Benfica în 2000, dar a condus doar nouă meciuri.

Mourinho nu a mai făcut niciun comentariu despre demiterea lui de la Manchester United, care a câștigat toate cele cinci jocuri sub conducerea interimarului Ole Gunnar Solskjær de la plecarea sa.

„Am învățat că, atunci când părăsești un club, nu te plimbi vorbind despre asta, nu îți speli rufele murdare în public”, a spus Mourinho. „Capitolul este terminat și nu te duci să faci critici.Celălalt lucru pe care l-am învățat este să respect cluburile care mă doresc și pe cei care nu mă doresc. ”Înscrie-te la Fiver, e-mailul nostru gratuit zilnic de fotbal.

Un rol pe care Mourinho îl ia în această lună va fi un expert pentru beIN Sports. Portughezii vor furniza analize pentru cel puțin două meciuri, inclusiv Arsenal v Chelsea, pentru radiodifuzorul din Qatar în ianuarie.

Author: Adam5811