I-am eliminat pe finlandezi, mulțumiți Říha. L-a enervat în fața porții

„Desigur, au fost greșeli. Există câteva lucruri care trebuie îmbunătățite. Dar finlandezii au scheletul de trei ani împreună…Știu ce să facă, cum să conducă, dar noi l-am eliminat. Și cred că nu au avut astfel de șanse pe lângă cele câteva lucruri, chiar dacă au existat unele renumerări ”, a spus Říha într-un interviu acordat reporterilor. Și în ciuda jocului lung din trei, cehii nu au adunat în slăbire.

“Am împiedicat-o și am fost disciplinați în ceea ce am spus. Am făcut exact ceea ce aveam. Iar finlandezii, care au marcat rușilor două goluri după ce au repetat semnalele ultima dată, nu au fost brusc ignorați.Băieții noștri au răspuns foarte mult la asta ”, a spus Říha. „Pentru că anul trecut nu l-am ținut. Cred că am reușit. De asemenea, am avut două șanse în poarta goală, dar din nou lipsa de accent în zona de pre-apărare, așa cum s-a întâmplat în cazul suedezilor, a fost repetată “, a spus Říha.

ce am spus, ceea ce este extrem de important. Am schimbat din nou tactica, pentru că finlandezii sunt diferiți decât suedezii. Am primit un mare portar și nu am coborât nici măcar 1: 2.Dimpotrivă, cred că la sfârșit am fost un pic mai buni ”, a adăugat Říha. “Înainte de a le spune băieților că urmează să-i atragem pe ambii jucători pe a doua linie albastră, nu doar pe unul și că trebuia să treacă o pasă lungă pentru că finlandezii au avut o problemă cu ea pe parcursul meciului. Păcat că nu l-am folosit mai mult ”, a spus Říha. „Avem deja raportul de atac asupra scrisului în urmă cu două zile”, a râs Říha. „Deși mă așteptam mult mai mult de la atacatori, finalul este mai bun, dar atacatorii cunosc deja rivalii.În schimb, a sosit un apărător, nimeni nu se aștepta. Iar Cuba a făcut-o genial ”, a lăudat Říha. „Cred că certitudinea lui era vizibilă. Iar când echipa simte această certitudine, joacă complet diferit. Marek a făcut o treabă grozavă, la fel cum a făcut Roman Will în ultimul meci. Aceasta a fost asigurarea noastră. Chiar și în puterea finlandezilor cinci-trei a rezolvat totul cu siguranță. Nu este nimic de spus “, a spus Říha.

Ultimul obstacol din turneu va fi rusul duminică. Pentru cehi, două puncte sunt suficiente pentru a se asigura pe primul loc. „Astăzi au câștigat în raiduri, vor fi mai relaxați, au fost mai răi astăzi decât ultimul meci, dar meciurile din Cehia – Rusia are întotdeauna o asemenea taxă…Rușii vor dori cu siguranță să câștige.

Author: Adam5811