Callum Hudson-Odoi îi spune lui Chelsea „să mă joace sau să mă piardă” așa cum îi face Spania

Hudson-Odoi, prolific în setul de tineret și impresionant în pre-sezon, a făcut primul său început de campanie în joi, în Europa League, învingându-l pe Paok Salonika și a marcat primul său gol senior în victoria cu 4-0. Cu toate acestea, tânărul de 18 ani, care mai are 18 luni de contract, a beneficiat doar anterior de două reprize ca suplinitor împotriva lui Bate Borisov în competiția respectivă în acest termen și încă nu a fost inclus într-o echipă a zilei de meci în Premier League.Faptul că s-a antrenat cu prima echipă i-a asigurat că nu mai joacă pentru grupa sa de vârstă și a făcut doar cinci apariții pentru echipa sub 23 de ani.

În timp ce Chelsea i-a oferit cinci în vara și s-ar gândi să-l împrumute în ianuarie, câștigătorul Cupei Mondiale sub 17 ani din Anglia este reticent să semneze așa cum stau lucrurile. Fiver: înscrie-te și primește e-mailul nostru zilnic de fotbal. -Situția lui Odoi a atras un interes provizoriu din Spania și Germania, Maurizio Sarri a sugerat săptămâna aceasta că nu este încă convins că atacantul este pregătit pentru fotbalul de top.

Jucătorul este înțeles să fie reticent în Campionat într-o mutare temporară.Nu se așteaptă ca acesta să fie implicat duminică, când Chelsea îi întâmpină pe fostul lor manager Claudio Ranieri la Stamford Bridge cu Fulham.Fiver | Echipe care sunt destul de apropiate și care nu se înscriu în duminica aceea! Citiți mai multe

a petrecut trei zile observând metodele de antrenament ale lui Sarri la Cobham la începutul acestui sezon, reciprocând o invitație făcută de Ranieri în 1996 când conducea Fiorentina.Sarri, care antrenase la Antella, în al cincilea și al șaselea nivel al fotbalului italian, la periferia Florenței la acea vreme, a vizitat La Viola, în timp ce fostul bancher a încercat să-și pună amprenta ca antrenor.

„Când ne-am întâlnit [recent], Maurizio a întrebat:„ Îți amintești, am venit să te vizitez? ”, Dar uit totul – chiar și ce s-a întâmplat ieri”, a spus Ranieri, a cărei nouă echipă a câștigat o dată la Stamford Bridge în 54 de ani .

„Am fost mereu deschis față de alți antrenori. Acum, când am rămas fără muncă, am vizitat deseori alte echipe pentru a învăța. M-am dus să-l privesc pe Jürgen Klopp la Borussia Dortmund și să mă uit în jurul lumii. Așa că am cerut să vin să-l văd pe Maurizio la Chelsea, așa că știu totul despre antrenamentul său. Dar, crede-mă, este încă dificil să-i oprești. ”

Author: Adam5811