Billy Vunipola a avertizat de sarazini asupra sprijinului său pentru Israel Folau

Billy Vunipola a fost avertizat cu privire la comportamentul său viitor de către Saracens după sprijinul său online pentru fundașul lateral australian Israel Folau, căruia i s-a primit un anunț de reziliere a contractului pentru că și-a folosit în mod repetat conturile de pe rețelele de socializare pentru a le spune păcătoșilor să se pocăiască.

Folau, care are la dispoziție două zile să răspundă la decizia Rugby Australia conform căreia a comis o „încălcare la nivel înalt a codului de conduită al jucătorilor profesioniști” care a meritat ruperea contractului său, a definit păcatele drept „adulter”. , curvie, necurăție, lascivie, idolatrie, vrăjitorie, ură, variație, emulații, mânie, sediții, erezii, invidie, crime, beție și desfătare”, citând din Biblie. „Nerespectuos” Israel Folau a exclus selecția valabiilor de către antrenorul Cheika. Citește mai mult

Vunipola, Anglia și Saracenii nr. 8, a apreciat postarea lui Folau, spunând „ajunge un punct în care insulti ceea ce am crescut crezând în care spui că este suficient.Ceea ce spune el [Folau] nu este că nu îi place sau nu iubește acei oameni. El spune că modul în care ne trăim viața trebuie să fie mai aproape de modul în care a intenționat Dumnezeu să fie.”

Vunipola a primit sprijin de la unii colegi și critici de la alții. A fost huiduit când a ieșit de pe banca lui Saracens la Bristol sâmbătă și de atunci s-a întâlnit cu oficiali de la campionii din Premiership. „Recunoaștem complexitatea diferitelor sisteme de credință și înțelegem că intenția lui Billy a fost să exprime Cuvântul lui Dumnezeu, mai degrabă decât să provoace jignire”, a spus clubul într-o declarație luni.

„Cu toate acestea, a făcut o eroare gravă. de judecată în a-și împărtăși în mod public opinia, care este în contradicție cu valorile clubului și încalcă obligațiile sale contractuale.Jucătorul a fost avertizat oficial despre comportamentul său viitor.” Israel Folau spune că va renunța la rugby dacă asta vrea Dumnezeu. „Nu a fost niciodată să provoace suferință. Văd că postarea mea a rănit oamenii. Acest lucru este profund personal și nu reprezintă punctele de vedere ale echipei mele. Credința mea creștină m-a susținut prin urcușurile și multe coborâșuri ale vieții mele.”

La sfârșitul acestei săptămâni, Vunipola se va întâlni cu RFU, care îi va aminti de responsabilitățile sale ca o figură importantă a sportului și de consecințele ar trebui el postează din nou ceva asemănător.

Dacă Folau, care a fost avertizat anul trecut despre caracterul homofob al postărilor sale, nu contestă avizul de reziliere, va fi demis de Waratah și Australia.El are dreptul să trimită chestiunea în fața unui tribunal, dar, indiferent de rezultat, antrenorul principal al Wallabiilor, Michael Cheika, a spus că nu-l va mai alege pe tânărul de 30 de ani.

Noua Zeelandă îl va de asemenea fi fără fundaș la Cupa Mondială cu Damian McKenzie exclus până anul viitor după ce a suferit leziuni ale ligamentelor genunchiului. Arlechinii și cel de-al doilea rând din Australia, James Horwill, se vor retrage la sfârșitul sezonului, la vârsta de 33 de ani, în timp ce jumătatea din afara Țării Galilor, Gareth Anscombe, se va alătura Ospreys în sezonul următor de la Cardiff Blues.

Author: Adam5811