Antrenorul Nicky Henderson mulțumit de școala pre-Cheltenham a lui Might Bite

Might Bite a venit duminică dimineață printr-o sesiune de școlarizare pre-Cheltenham în stil frumos aici, sărind un total de 10 garduri sub Nico de Boinville ca parte a pregătirii sale pentru Cupa de Aur vineri săptămânal. Această cursă, în care a fost al doilea anul trecut, reprezintă șansa tânărului de 10 ani de a recupera ceva din acest sezon, întrucât până acum nu a reușit să învingă o casă rivală în două curse.

„I Sunt absolut încântat ”, a spus antrenorul calului, Nicky Henderson. „Totul a dispărut conform planului. Might Bite a sărit frumos. ”Festivalul Cheltenham 2019: Paisley Park îl are pe proprietarul Gemmell tot un flutter Citește mai mult

Mai mulți membri ai Knot Again Partnership, proprietari ai Might Bite, s-au alăturat lui Henderson cu mașini care urmăreau calul în timp ce el școlarizate și toți au apărut foarte mulțumiți de ceea ce au văzut.Might Bite l-a mulțumit și pe Henderson într-un galop în jurul orașului Kempton marți și se pare că există o oarecare speranță că poate lăsa flopii în Betfair Chase, când este posibil să nu aibă capacitatea maximă de fitness, și regele George, după care a fost găsit să fi sângerat din nas.

Henderson a învățat, de asemenea, doi urmăritori pentru începători, Santini și On The Blind Side, ambii ratându-și pregătirile prevăzute ca urmare a cerinței bruște de vaccinare împotriva gripei luna trecută. De Boinville a călărit pe Santini, în timp ce Noel Fehily era la bordul The Blind Side, sugerând că ar putea fi rezervat pentru plimbare dacă ambii se vor alinia la RSA Chase al Festivalului.

Santini a apărut cu atât mai fluent în prima linie a cinci garduri, dar săriturile de pe partea oarbă s-au îmbunătățit când s-au întors pentru a aborda din nou aceste garduri.Perechea a galopat pentru aproximativ o milă, terminând în sus, cu De Boinville care pare să lucreze mai mult decât Fehily. tendință pe care a arătat-o ​​în cea mai recentă cursă de la Sandown. Asta sugerează că Cheltenham stângaci ar putea să nu fie cel mai bun loc pentru el și încă nu a concurat pe o pistă stângaci. „Toate opțiunile rămân deschise”, a declarat antrenorul său, Kim Bailey.

Alți opt antrenori și-au lucrat caii în jurul pistei înmuiate de ploaie, inclusiv Harry Whittington, care s-a exprimat mulțumit de eforturile sale legate de Festival. pereche, Sfântul Calvados și Bigmartre. Alți antrenori au avut obiectivele fixate pe ținte mai mici. „Vei vedea acestea la Catterick!” a strigat Richard Phillips după ce a urmărit patru din lucrările sale.

Author: Adam5811