Aaron Ramsey: o constantă a Arsenalului care a jucat întotdeauna în felul său

Este corect să spunem că, pe măsură ce deceniile petrecute într-un club mare merg, acest lucru a fost unul destul de complicat. A ajuns într-un loc cu amintiri proaspete despre câștigarea ligii neînvinsă și ajungerea în finala Ligii Campionilor, care se mutase recent într-un stadion mai încăpător și mai plin de viață, care a făcut un vis despre a câștiga mai mult cu cei mai buni tineri jucători pe care i-ar putea găsi. Dar primii săi ani la Arsenal vor fi marcați de cronometrarea anilor fără un trofeu, iar aceștia din urmă – salvat de un șir de cupe FA pe care le va înfrumuseța cu obiective de câștigare a meciului – s-au încurcat cu actul final dificil al mandatului lui Arsène Wenger.Ramsey a fost o constantă de-a lungul unei perioade în care presiunea a renunțat rar și a jucat în felul său – încercând lucruri, muncind din greu, niciodată timid de angajament, rareori mai fericit decât atunci când execută o lovitură delicată sau observă o alergare în timp util Aaron Ramsey, de la Arsenal, este de acord cu un contract de cinci ani cu Juventus în valoare de 36 de milioane de lire sterline. de un grup de cluburi importante, cu Juventus care pare să încheie în curând tranzacția – s-a arătat chiar de la bun început. Prezentându-se la Arsenal într-un amical la Barnet în pre-sezonul 2008-09, tânărul galez a prezentat fiecare truc din cartea sa.Dinks și piruete, dragback-uri și viraje, o parte a machiajului lui Ramsey a fost întotdeauna dedicată artei fotbalistice de dragul artei fotbalistice, indiferent dacă este momentul potrivit sau nu, cea mai eficientă mișcare sau nu, decizia riscantă sau nu.

Wenger, care își făcuse treaba personală să-l semneze pe Ramsey, invitându-l pe jucător și familia sa în Elveția în timp ce se afla la serviciul TV la Campionatul European din 2008 pentru a vinde ideea unei mutări la Arsenal, a urmărit aceste abilități vitrina din dugout. Să spunem politicos că părea că nu era atât de încântat. Angajamentul de nezdruncinat al lui Ramsey față de bucuria trucului ar deveni atât forța sa cea mai strălucitoare, cât și uneori o falsă riscantă și frustrantă.Și astfel a început misiunea de a valorifica cel mai bine calitățile lui Ramsey în cadrul echipei.

În cel de-al doilea sezon al său, el a crescut în influență când progresul său a fost îngrozit de o accidentare șocantă suferită într-un fault de Ryan Shawcross la Stoke. . O dublă fractură a tibiei și a fibulei la piciorul drept a devenit unul dintre momentele definitorii ale carierei sale. După ce i-a văzut pe Abou Diaby și Eduardo suferind de pauze îngrijorătoare în mod similar din cauza atacurilor grele, rănirea lui Ramsey a avut o greutate emoțională mare. Și-ar reveni pe deplin, într-un mod pe care predecesorii săi s-au străduit să-l facă? Au existat alte probleme, nu în ultimul rând „rivalitatea” specifică care a apărut între Stoke și Arsenal după aceea. Ramsey a fost huiduit în mod obișnuit în meciurile din același loc.Ca persoană, el nu este un căutător de atenție, așa că acest element al mediului fotbalistic nu a avut niciodată prea mult sens pentru el. Fiver: înscrieți-vă și primiți e-mailul nostru zilnic cu fotbalul. suficient de sigur pentru ca cariera sa să devină neîngrădită, permițându-i să se bucure de câteva momente personale pe care le va prețui mereu. De două ori a fost câștigătorul meciului pentru Arsenal la Wembley în finala Cupei FA din 2014 și 2017. Pentru Țara Galilor a simțit bucuria competiției internaționale, iar excelența sa în special la Campionatul European din Franța din 2016 a strălucit pentru toți. Facebook Twitter Pinterest Aaron Ramsey în acțiune pentru Cardiff în 2008. Fotografie: Shaun Botterill / Getty Images

Trecerea de la Arsenal este ceva ce va lua în pasul său liniștit.Departe de joc, Ramsey rămâne destul de demodat în felul în care nu-i pasă să fie flash sau să se lase purtat. Un bărbat de familie care a rămas aproape de vechii lui prieteni și va pleca cu plăcere la Glastonbury fără să vrea o experiență specială, doar pentru a merge cu fluxul normal într-o mulțime mare care se bucură de muzică și de camping, așa cum a gestionat această ciudată jumătate de sezonul sub Unai Emery a fost admirabil.Împins pe bancă odată ce Arsenal și-a retras prelungirea contractului, el nu a spus nimic, s-a ocupat de treabă cu profesionalism și s-a pus la dispoziție pentru a juca cât mai bine ori de câte ori a fost apelat. mai mult

Arsenal pierde pentru cel mai bun mijlocaș central cel mai mare punctaj din istoria lor, o mahmureală din strategiile contractuale conduse de Ivan Gazidis, care lasă masa salarială restricționată pentru unii jucători de top, în timp ce alții rămân în acorduri gigantice.Spiritul liber al lui Ramsey pe teren, întotdeauna în cel mai bun moment al său atunci când se juca cu libertate pozițională și mai puțin înclinat să adere la disciplina pozițională, nu a bifat, probabil, atât de multe căsuțe pentru Emery pe cât se aștepta când a sosit vara trecută și a anunțat destul de repede cât de importantă este Ramsey a rămas.

Clubul și-a jucat mâna. Acum trebuie să se întoarcă pe piață când Ramsey își ia rămas bun pentru a înlocui aceste goluri și asistă de la mijlocul terenului. Mai puțin simplu este înlocuirea tuturor cunoștințelor pe care le-a acumulat clubul. După cum știe Ramsey din vara în care s-a alăturat în 2008, uneori un transfer trebuie să aibă mai mult legătură cu speranța decât cu așteptările. Ramsey a sosit într-un sac mixt de fereastră: Wojciech Szczesny a intrat în echipa de tineret. Samir Nasri, pe atunci 21 de ani, a fost adus pentru scânteie și atitudine tehnică.Puțini își amintesc de Amaury Bischoff, una dintre cele considerate ca fiind o lovitură ieftină de la distanță cu șansa de a se transforma în ceva. Puțini îndrăznesc să-și amintească de Mikaël Silvestre, un veteran care a făcut să pară pe deplin de înțeles de ce Sir Alex Ferguson a simțit că este momentul potrivit să-l ofere.

Ramsey s-a dovedit a fi cea mai bună ofertă pe mile.

Author: Adam5811