Pregătirea pe iaz cu GPS. Sunt fericit, spune Topink înainte de Campionatul Mondial

„Până în prezent, există 39 de skifferi în lista de start. Este probabil cel mai mult pe care l-am experimentat vreodată ”, spune Topinková Knapková înainte de începerea Cupei Mondiale din Austria. „Am început acolo în 2007, la Cupa Mondială. Dar nu-mi amintesc prea mult mediul înconjurător ”, spune barca cu vârsta de 38 de ani. Însă acum se va îndrepta spre nordul Austriei cu ambiții diferite. „Nu este cel mai important lucru din viața mea. Am o familie, care încearcă să concilieze viața unei mame și a unei sportive profesionale ”, spune ea.În acest an, cea de-a șasea medaliată de la Campionatul Mondial s-a îndreptat înapoi spre skiff, unde a strâns toate succesele de până acum.

Și a recunoscut imediat mai multe inovații în cursele. „Este mai dinamic, plin după început. Nu există nicio fază de tranziție în cursa cu care eram obișnuit. ”

Paie specială și GPS

În formare, a pariat pe o intensitate mai mare de fotografii, tehnologie modernă și gadgeturi care veghează asupra tehnicii atât de importante de rem. „Am o cutie magică în navă cu un GPS încorporat care permite antrenorului să analizeze totul. Ea vede cum nava se apleacă, cât de repede sunt sau de cât timp am fost sub și peste apă ”, descrie ea.

Actuala Knapka rezolvă problemele tehnicii.Ba chiar a montat o paie specială în navă pentru a-și păstra alunecarea la suprafață. „Caut un ritm pentru a continua nava să meargă. Dar este și pentru că nu sunt călărit ”, ei nu se ascund.

Planul de antrenament înainte de apogeul acestui sezon a fost îndeplinit de reprezentantul ceh, în mare parte în Cehia. Ea a alternat Praga Vltava cu iazul Svět din Třeboň. Cu ce ​​formă, dar ajunge la Linz, habar nu are. „Nu putem măsura timpul. Un rol important îl are locul în care ne antrenăm, deoarece apa este diferită peste tot. „Dar sunt mulțumit de pregătire. Nu am avut fluctuații și totul a decurs fără complicații. ”

În toate cursele a intrat Topink Knapkova, ea a câștigat finala.Ea a luat bronzul în prima etapă a SP la Plovdiv și a terminat pe locul trei la Campionatul European. Doar cei nouă cei mai buni skifferi vor putea participa sub cinci cercuri. „Va fi un nerv imens”, crede Topinková Knapková. Poate asigura a cincea participare olimpică la rând, lângă granița cehă.

Author: admin