Jihlava a stăpânit derby-ul tradițional pe gheață rea. Dar armături?

Meciul dintre marți rivali tradiționali ai ligii a dat egalitate 2: 2 după timpul regulat. Acesta a fost îngrijit de egalul Robert Havlát de la Třebíč în minutul 57.

„Am fost ultimul jucător care a terminat al treilea. Martin Padrnos a blocat lovitura, mi-a sărit. M-am uitat, am văzut că mă duc la trei jucători din Jihlava ”, a declarat atacatorul în vârstă de 21 de ani într-un interviu pentru site-ul clubului.

Tocmai am aruncat pucul sub picioare ”, a descris el cu un zâmbet când a ajuns la final. “Din fericire, a funcționat și mă bucur pentru asta.”

Trebic, pentru a doua oară în meci, a reușit să elimine un adversar de o singură lovitură. „De la a doua perioadă, performanțele noastre s-au majorat și a progresat la sfârșit.Ceea ce este minunat, a spus Havlat. “Am lua un punct în sezon, dar de data aceasta este păcat că nu am renunțat la câștig la final”. „Dar era vorba doar despre fericire. Gheața era foarte proastă, băieții alergau. Iar când cineva a tras asupra mea în ultima încercare, cred că pucul a lovit bastonul și piciorul ”, a recunoscut el într-un interviu pentru site-ul web Dukla Brož. „Meciurile cu Třebíč, despre care vom vorbi, sunt în continuare aceleași.Fie că meciul pregătitor sau campionul se luptă de ambele părți “, a recunoscut Petr Vlk, antrenorul Jihlava. “Astăzi, a sunat de trei ori de patru ori, oponentul a fost muncitor și ne-a arătat doar alte lucruri la care să lucrăm”, a adăugat el.

sezonul nu a mai lucrat în cadrul cadrului Pardubice ”, recunoaște Sobotka. “Dar este o veste grozavă pentru mine, deoarece este un impuls uriaș pentru noi, și cred că ne va ajuta în sezon”, a adăugat antrenorul Třebíč.

Author: admin