Zidane: „Mă identific cu toată lumea, dar prin poziție poate mai mult cu Isco”

Zinedine Zidane a apărut în fața presei pentru a analiza primul joc al lui Real Madrid din 2020 împotriva Getafe.

Primul joc al anului: „Lupta continuă, dar suntem motivați să jucăm din nou, suntem înapoi, iar cel mai important lucru este motivația pe care o avem. ”

Lipsa de obiectiv în jocurile recente:” Nu cred că este o problemă, voi spune la fel, există jocuri în care nu specificați ocazii și este ceea ce ni s-a întâmplat în ultimele jocuri, dar cel mai important este munca pe care o faceți în fiecare zi. Suntem liniștiți în acest sens și vom încerca să înscriem un gol. ”

O eșec de a nu câștiga titluri în 2020: “Eșecul nu încearcă, dăruind totul, asta e un eșec. Important este să dai totul pe teren și apoi vom vedea. Unul va câștiga Liga și celălalt Campionii. Și ceilalți sunt proști?Nu cred asta. ”

Hazard:” Sută la sută a exclus pentru Supercopa. Nu va veni și sper că imediat după Supercopa o vom recupera treptat. Poate fi o problemă dacă nu au minute, încearcă să se antreneze bine, iar restul până la 31, se pot întâmpla multe. Folosind ceea ce am, unii vor juca mai mult decât alții.Tema rotirilor depinde de multe lucruri, iar ceea ce văd este următorul joc, mai avem încă două sau trei afară, puțin câte puțin aproape toate sunt gata și asta este bine pentru mine.Prefer să-i am pe toți. ”

Dacă Madrid a meritat mai mult la sfârșitul lui 2019:” Am pierdut puncte, este o realitate, dar există rivali care joacă și ei, dar cel mai important este să le dai pe toate, pot ieși mai mult sau lucruri mai puțin bune, dar în conținut putem fi fericiți, deși vrem să îmbunătățim “.

Isco:” Mă simt identificat cu toată lumea, dar este adevărat că datorită poziției lor mă simt puțin mai identificat. Se joacă și își dorește locul, dar ca toată lumea.Toți cei care au ocazia să joace trebuie să facă performanță, iar jucătorii sunt conștienți de asta și îmi place ca un jucător Isco. dar avem multe jocuri în ligă, cred că este foarte dificil de realizat și am doar momente la Malaga în ultima zi și asta înseamnă că este foarte complicat, dar și Liga Campionilor. ”

Meciuri proaste în începutul anului: „Nu pot spune motivul, dar ne-am întors foarte bine fizic și prin modul în care ne antrenăm. Vrem să jucăm din nou și este foarte bine să reîncepem. Să încercăm să schimbăm asta. ”

Îndrăgostit de Mbappé și uitând de Pogba:” Nu voi spune nimic. Paul este un jucător din altă echipă și este și el ușor accidentat și sper să joace din nou în curând.Mă gândesc la jucătorii pe care îi am. ”

El Getafe:” Sunt zece care fac, dau totul pe teren, iarăși un sezon fantastic și cu o echipă foarte bună. Predarea și a fi în partea de sus a mesei este complicată și se descurcă foarte bine.

Calendarul: trebuie să fim pregătiți și să ne recuperăm atunci când ne vom odihni mai mult. Puteți avea o zi mai mult sau mai puțin, dar știm că este un calendar complicat, deoarece avem multe jocuri. Ne adaptăm. ”

Lucrăm la întoarcere:” Nu am făcut nimic specific, cel mai important a fost să ne întoarcem bine și ei s-au întors cu motivație și acesta este cel mai important. ”

Dorințele pentru 2020: “Ceea ce îmi doresc echipei este să continue îmbunătățirea în fiecare zi, pentru că vom avea nevoie de ea când se va juca totul.Sper doar să continuăm, am făcut un 2019 bun pentru că am încheiat bine “.

Author: admin