Un erou fără nervi. Păcuse în trecut, apropiindu-se acum de visul slav

Deja la șaptesprezece ani aruncați o privire pe linia A a Liberec și de la vârsta de nouăsprezece ani prinde liga, dar a prins un meci de penalty marți seara pentru prima dată în viața sa.

A treisprezecea încercare!

La Cluj-Napoca, România, unde oaspeții au venit să lupte pentru Liga Campionilor.

Cu unsprezece minute înainte de sfârșit.

Vă puteți imagina un moment mai potrivit?

Mai ales datorită lui Kolář, slavii au un bilet printre cei aleși la îndemână. În plus față de penalty, a prins o altă șansă, iar atunci când antrenorul lui Clinton Petrescu s-a aruncat dezamăgit în cadrul conferinței de presă, a renunțat la el: „Gol Slavie a fost cel mai bun jucător de meci.El a prins minunat și, dacă am juca următoarele două-trei zile, oricum nu vom înscrie niciun gol. ”

Un tip discret cu fața copleșită îl poate lua drept satisfacție, deoarece nu este adesea erou. Prins în mod sigur, obiectivele sunt rare și în rândul unuia din topul cehului, dar printre fani auziți uneori: Slavia obișnuia să aibă un portar mai bun.

Această previzualizare se poate schimba în curând, playoff-urile despre Liga Campionilor sunt ideale. În urmă cu doisprezece ani, când slavii au gustat competiția de vis pentru prima și ultima dată, un portar a stat în poartă la punctele de pauză și nu s-a mai așteptat nimic. A tras la treizeci și șapte și a venit pe gratis – după un an a prins-o pe Most.Numele său era Martin Vaniak, l-a prins pe Ajax Amsterdam în runda preliminară, iar astăzi numele său aparține cronicilor slavone. Apropo, el a ajutat și competiția principală prinsă de penalty în meciul de deschidere.

În timp ce Vaniak a pariat apoi pe intuiția vânătorului de tun olandez Huntelaarovi și a încercat să păcălească trăgătorul în ultimul moment, mișcându-se, Kolar a rămas blocat pe loc. Știa foarte bine ce face.

„L-am studiat pe Omrani, care dădea cu pedeapsa.Are un început mai lung și se uită mereu la portar ”, a spus Kolář după meci, pe care Slavia cu puțin noroc a adus-o pentru a obține victoria. „M-am pregătit pentru asta, am fost nervos până când am sărit și am lovit partea în ultimul moment. Aceasta este una dintre fețele lui Kolar: un perfecționist care are grijă de detalii și își pregătește adversarul cu atenție.

În douăzeci și patru, când multe golane încep să adune prima ligă, el se apropie încet de o sută. Între tije și în afara câmpului, arată ca un om fără nervi. Când vine vorba de interviu, nu ai spune adesea dacă Slavia a câștigat sau meciul nu a avut succes – îi amintește lui Peter Cech de comportamentul său calm.

Ca adolescent nu era ca el.”Am auzit întotdeauna că am mult talent, poate de aceea nu am mai dat nimic fotbalului înainte”, a spus el sincer când a venit în Slavia acum un an și jumătate. „A trebuit să mă schimb odată cu trecerea la adulți. Dar dacă m-am trezit la cincisprezece și șaisprezece ani aș fi putut fi în altă parte.El a sărit un an și jumătate și s-a gândit să-și încheie cariera: „Nimic nu a funcționat, eu am achilovka amestecat cu corticosteroizi și încă am amenințat că va rupe complet”. un milion a făcut cel mai scump portar din istoria ligii.

El a marcat deja treizeci și opt de zerouri în tricoul său cusut, șase în ultimele șapte meciuri.

Dacă Slavia nu va strica represaliile de acasă săptămâna viitoare, marți poate fi cea mai importantă .

Author: admin