Steaua alunecoasă se gândește la sfârșit. Obiective sau inimă?

Un gol de victorie 4: 3 la momentul stabilit a contribuit doar la eliminarea clubului pe care l-a susținut toată viața. Dar fluxul de emoții a avut o altă cauză.

“Mă întreb dacă ar mai trebui să joc fotbal”, a spus el pentru reporteri. „Poate îmi voi încheia cariera.”

Ce?

La vârsta de douăzeci și opt de ani? p>

La câteva luni de la stabilirea fermă în echipa națională și a devenit fotbalist român al anului? El a fost nevoit să fie supus unei intervenții chirurgicale de două ori de la începutul anului și își dă seama: „Aceasta nu este o fractură a genunchiului sau a unei fracturi.Nu ar trebui să joci cu inima. ”

Marți, Slavia, care a venit la Glide pentru a lupta pentru Liga Campionilor, a jucat o primă jumătate plictisitoare, urmată de antrenorul Petrescu. Acum se gândește dacă merită să-ți asumi riscuri.

„Luna trecută a trebuit să merg în Austria pentru o altă intervenție. Medicii mă asigură că nu se poate întâmpla nimic; „Dar încă îmi este greu. Mi-e teamă și îndoielnică. ”

Nu este de mirare.

Chiar și tatăl lui Tucudean, Marius, a trebuit să taie o carieră promițătoare la 27 de ani din cauza sindromului său Wolff-Parkinson-White. – boli cardiace rare.Deși Tucudean junior și Cluj nu l-au confirmat niciodată, potrivit presei românești, același diagnostic plânge acum un fiu. A câștigat bani nu numai la Cluj-Napoca, ci și la poziții mai puțin reușite în Charlton, Anglia și Liege, Belgia.În plus, familia sa este una dintre cele mai solide din România: propria rețea de hoteluri de lux, spa-uri, podgorii și o mare fabrică de mobilă. Îți voi cumpăra un jeep! ”

Asta a fost valabil pentru Tucudean, după câteva luni, își parcheaza luciul Range Rover în garajul său. din oferta de masă din China, unde ar câștiga de cinci ori mai mult decât la Cluj. „Nu vreau atât de departe de familia mea. Aș dori, de asemenea, să mă înscriu în echipa națională “, a spus el.

Dar de la meciul din decembrie cu Gaz Metan, când a trebuit să se rotească din timp și medicii l-au măsurat cu un puls extrem de ridicat, nu-i așa.Deși, după două operații, s-a întors repede pe terenul de joc și a obținut repede lumina verde de la medici, a dispărut de pe linie și de obicei sare de pe bancă. Era încă îngrijorat de temerile sale, dar le-a aruncat în spatele lui Celtik în urmă cu o săptămână.

Nu dorea altceva decât să joace împotriva unei echipe pe care o iubea. În Scoția, la vârsta de cincisprezece ani, a fost într-un test, trăind într-o familie locală și chiar exersând cu stelele de atunci: Nakamura, Hesselink, Boruc, Donati. Chiar dacă transferul nu s-a dovedit, Celtic a rămas adânc sub pielea lui.

„Îmi place clubul și așa o voi face mereu. Din cauza fanilor, a istoriei și a experienței pe care am luat-o ”, le-a spus reporterilor înainte de represalii.Apoi a sărit pe teren și cu golul din ultimele secunde a ajutat să se privească de sute de milioane și faimă. a încercat să-i calmeze. Nu este de mirare că câteva cani de bere au ajuns de la auditorium.

Dar este la fel de clar că Tucudean a dorit să se bucure de sărbătoare la maxim. .

Author: admin