Nu a fost din cauza lui Jagr. JJ din Opava a convenit numărul 68 cu unchiul său

Cu toate acestea, sosirea lui Janetzky la mama sa Silezia FC Opava pentru găzduire s-a încheiat. În calitate de jucător la Jablonec, i-a ajutat pe Opavský să scape prima ligă și i-a ajutat să o salveze.Și Zlín a câștigat cu 3: 0.

Care a fost întoarcerea lui la Opava, care a încercat să-l țină în zadar după sezonul trecut? “A fost frumos, stadionul a fost plin, aplaudat, am câștigat, atât de grozav”, a declarat fostul reprezentant al tineretului, în vârstă de 22 de ani. „În plus, joc bine aici pe stadion, așa că am profitat la maxim.” Și a râs. “Asta nu era inutil”, a subliniat Janetzky.

În timp ce se întoarse, susținătorii lui l-au aplaudat. „M-a mulțumit.La urma urmei, nu am plecat într-un mod rău, așa că nu văd niciun motiv să fluier. „Da, trebuia să rămân aici, dar se datora faptului că oferta venea de la Zlín. Mă bucur pentru ea “, a recunoscut mijlocașul.

De ce? “Zlín are mai multe ambiții, vrea să joace pe locul șase, în timp ce Opava luptă pentru salvare”, a răspuns Janetzký. Împotriva Opava, însă, a început mai întâi. „Am aflat în acea după-amiază cu o zi înainte de meci. A fost o surpriză plăcută pentru mine ”, a spus el. Deci, Cuba a avut o șansă și m-a făcut fericit.A fost interesant din partea sa “, a declarat Josef Csaplár, antrenorul lui Zlín.

Performanța lui Janetzky a fost mulțumită și de experimentatul atacant al lui Zlín, Tomas Poznar. „A fost bine acasă la Opava. El a fost calm și ne-a ajutat foarte mult. Munca lui grea, pe care o arată în antrenament, dă rezultate ”, a spus Poznar. „Și mai ales în taxi, a început să vorbească puțin. Nu știam că a fost în echipă pentru prima lună. ”Janetzky a subliniat că întotdeauna îi ia ceva timp pentru a vedea noul mediu. „Sunt un astfel de om. Dar deja l-am cunoscut în Zlín, așa că sperăm că va fi bine. ”

Apreciază că este capabil să ajungă alături de Poznan. “Pozny câștigă nouăzeci și nouă la sută dintre capete, așa că este minunat să joci.”

În timp ce Poznar are 88 de ani, Janetzky are 68 de ani.”Optzeci și opt a fost anul meu de naștere, așa că l-am luat pentru că atunci când m-am întors la Zlín, zece erau ocupați”, a spus Tomas Poznar . „Și Cuba a spus că unchiul său a jucat cu numărul pe care îl avea. Așa că nu știu dacă este Jagr…”

Initialele JJ ale lui Janetzky se potrivesc cu cele ale lui Jagr, dar…„ Unchiul meu joacă fotbal la Goldsmiths, la mică distanță de Opava.Am fost de acord să luăm același număr ”, a zâmbit Janetzký.

Deci, legendarul jucător de hochei nu joacă acest rol? “Îmi place de el, dar nu din cauza lui”, a răspuns mijlocașul, care se luptă în clubul al treilea pentru a câștiga prima ligă.

Author: admin