Betis: debutul perfect al lui Bartra cu Betis, în cifre

Marc Bartra a trăit înainte de Villarreal o zi cu totul specială. La doar 72 de ore după ce a fost introdus ca nou jucător al lui Betis, el a jucat prima sa partidă de ligă ca premiere verzuie ca starter. Un moment de neuitat în cariera sa profesională, pe care l-a completat și cu prima victorie la Benito Villamarín și o performanță personală impecabilă. 71 de minute care și-au ținut picioarele, după câteva săptămâni fără să joace și câteva zile foarte tensionate pentru întoarcerea în Spania, el a demonstrat cu adevărat motivele pentru care Betis a decis să parieze foarte mult pe angajarea sa, cu o investiție de peste 10 milioane de euro.

Bartra era adevăratul lider al spate.Cu el în teren, Villarreal nu numai că nu a marcat, dar abia a avut șanse clare împotriva lui Antonio Adam. A făcut 43 de pase cu 88,4% din succes, a câștigat două dueluri individuale cu mingea la nivelul solului, iar în alte trei. Și chiar s-a încurajat să se alăture atacului de mai multe ori, cu porniri puternice, un dribling și un șut de gol. care a contribuit la apărare, care pentru prima dată, începând cu 18 decembrie, a acordat mai puțin de două goluri, au fost apreciați foarte pozitiv de către antrenorul său, Quique Setién: „Am văzut enorm în liniștea pe care o aveți și în lectura pe care o faceți din joc.Am semnat un fotbalist uriaș care ne va oferi multe lucruri. ”

Când a fost înlocuit, a luat una dintre urale după-amiază. Fostul jucător de la Barcelona și Borussia de Dortmund a câștigat dragostea hobby și însoțitori în timp record și deja se bucură de noua sa etapă în LaLiga. “În același fel am ajuns, în aceste trei zile m-am regăsit acasă, cu bucuria oamenilor, m-am simțit foarte drag”, a spus el după meci.

“În teren am fost foarte confortabil. Trecuseră câteva săptămâni, aproape o lună și jumătate fără să joace. Mai sus, venind cu transferul din Germania până aici, dar m-am simțit foarte confortabil.Cred că este un debut foarte pozitiv și este un lucru pe care îl iau cu mine “, a explicat noul fundaș Betic.

În cele din urmă, a apreciat performanța personală:” Puțin câte puțin mă pot simți mai confortabil. Sunt foarte fericit așa cum a fost astăzi. Până la urmă, sunt aici de trei zile. În aceste antrenamente am încercat să corectăm lucrurile. Cu siguranță, cu răbdare, totul va fi mult mai bine. Cred că Betis are o echipă care să fie mai înaltă, să fie optimistă. Cu răbdare mergeți adăugând puncte. Aceste trei puncte ajung la noi fenomenale. “

Author: admin