Alavés: În Mendizorroza nu spune gol … Spune Munir!

În Mendizorroza nu spune gol…Spune Munir! Atacantul, golgheterul albiazul cu cinci goluri, a marcat jumătate din golurile albiazules – patru din opt – în jocurile conduse de Abelardo acasă – ultimele cinci. În ele, Alavés a recoltat 13 din cele 15 puncte în joc, ceea ce îl îndepărtează de coborâre.

Munir a lovit golul rival în patru dueluri diferite. Las Palmas, Málaga, Leganés și Celta au fost victimele lor. Doar Sevilla a scăpat de voracitatea sa din zonă. Desigur, cei de la Montella s-au înclinat, de asemenea, datorită solitarului căpitanului Manu García (1-0).

Toate obiectivele sale au fost de factură similară; rod al unei jocuri rapide. Madridul a bifat și a terminat în zonă un centru al coechipierilor săi.În absența scării necesare pentru a lupta cu centralele pentru bile înalte, știe să profite de viteza și capacitatea sa de a căuta spații și de a se debifa. Acesta oferă cea mai bună versiune cu Abelardo. 4-4-2 agresiv al spaniolului este ideal pentru a-și exploata caracteristicile. Spaniolul se angajează să reculege liniile pentru ca adversarul să părăsească spații și să surprindă contorul sau pentru presiunea intensă avansată pentru a fura mingi în zone periculoase, unde adversarul abia a timp să reacționeze.

De acolo. , joc foarte vertical. Deschiderea către bandă și centrul către zonă. Dacă este în două atingeri, mai bine decât în ​​trei.În acest sens, Munir știe să profite de viteza sa fie pentru a începe și / sau a participa la contra, fie pentru a căuta spațiu și înapoi apărătorilor și a sosi cu un avantaj pentru a termina în zonă.

performanța a crescut și de la sosirea spaniolului. Cu el a marcat patru din cele cinci goluri ale sale.Cu Zubeldía nu a obținut niciunul și cu De Biasi a adăugat unul în Ciutat de Valencia, împotriva lui Levante, într-un duel în care a deschis contul în primul triumf în această ligă (0-2).

Deși a fost favorizat și de încorporarea lui Guidetti, cu care s-a înțeles perfect de la început și a format un cuplu ofensator foarte compensat, el a reușit să se completeze și cu restul coechipierilor săi.

Ibai, asistent

Raportul dintre cei patru bărbați de atac, cei doi formați și cele două puncte, este fundamental. Abelardo a pariat prima dată pe Ibai Gómez pe dreapta, Pedraza în stânga, Munir pe vârf și Burgui ca al doilea atacant sau mijlocaș în spatele celor „nouă”.

Ibai Gómez a devenit asistentul principal al Madridului .Înainte de Las Palmas și Celta, un centru din dreapta sa a fost depășit de Munir în partea de jos a plasei. În plus, basculii, Manu García și Pedraza, cu doi, sunt cei care completează lista marcatorilor cu spaniolul.

Alavés a știut să își maximizeze golurile acasă. Cu opt în cinci jocuri, a adăugat treisprezece puncte. Cheia este că a montat doar trei. El a păstrat ușa la zero împotriva lui Las Palmas, Málaga și Sevilla, a primit două împotriva lui Leganés, singurul în măsură să marcheze în Mendizorroza, cu spaniolul pe bancă (2-2), și unul împotriva Celta (2-1) .Interesant este că Munir și Pedraza au fost autorii obiectivelor din ultimele două jocuri.

Îmbunătățirea defensivă a echipei, cu Tomás Pina și Manu foarte încrezători în dublu pivot și în incorporarea lui Laguardia în axa. în spate, unde Martín și Rubén Duarte, cu Alexis ca un wild card de urgență pentru a-l înlocui pe acesta din urmă, s-au îmbunătățit pe laterale; Împreună cu inspirația lui Fernando Pacheco, sprijină forța mai mare din spatele echipei.

Afară, un triumf

Impresionantele numere de Albiazoan din Mendizorroza contrastează cu cifrele lor de vizitator. Cu Abelardo, echipa a câștigat unul și a pierdut trei partide în deplasare de la Vitoria. Dificultatea extremă a calendarului o justifică.Față de Girona, o revenire spectaculoasă (2-0 la 2-3) cu hat trick-ul lui Ibai Gómez, a servit pentru a debuta cu victoria. De acolo, trei înfrângeri.

Totuși, echipa a concurat în Wanda Metropolitano împotriva Atlético de Madrid (1-0), a căzut în San Mamés împotriva lui Athletic (2-0) în cel mai rău joc cu spaniolul și a meritat mai mult noroc la Camp Nou, unde a păzit FC Barcelona și numai arbitrajul dezastruos al lui Iglesias Villanueva l-a lipsit de cel puțin un punct meritat.

Author: admin