Danny Ings, ‘9’ care s-a “îndrăgostit” de Klopp și care câștigă după două operații la genunchi

În octombrie 2015, cariera lui Danny Ings (Winchester, Anglia, 1992) s-a schimbat dramatic. Lucrător al „fotbalului” bătut în cele patru categorii profesionale de fotbal englez cu Bournemouth, Dorchester și Burnley, atacatorul a sărit la Anfield în vara aceea pentru 9 milioane de euro. Cele 11 goluri cu „Clareții” din premiera sa în Premieră l-au determinat să semneze la Liverpool și să debuteze cu „Three Lions”. O progresie meteorică care a fost tăiată în prima practică a lui Jürgen Klopp la Melwood.

“Am alergat cu viteză maximă din centrul câmpului spre stânga. Am controlat mingea cu interiorul piciorului drept și când am susținut piciorul stâng a fost prins într-o poziție penibilă. M-am așezat și totul părea bine.M-am ridicat și am vrut să mă întorc la antrenamente, dar eram îngrijorat că auzisem un clic în genunchi. Era diferit decât atunci când operau pe menisc. Testele au stabilit că el are un ligament încrucișat rupt. Mă simt bine, deși am avut răni anterioare destul de lungi. Juca fiecare meci cu Liverpool și își făcuse debutul în Anglia. Nu trebuie să mă deprim ”, a explicat în„ Telegraph ”, apoi un Ings care a durat 210 zile pentru a juca din nou.

El a făcut-o în ultima zi a acelui Premier împotriva West Bromwich…, deși orizontul său s-a întunecat din nou imediat ce a început 2016-17. „A spune că suntem scufundați ar fi o subestimare. Este un băiat minunat și a muncit atât de mult încât a meritat mai mult noroc.Este atât de generos pe teren și în afara terenului, încât și-a făcut rău la genunchi încercând să recupereze mingea înapoi pentru echipa sa cu o lovitură curajoasă. Este puternic psihic și fizic. Când își va recupera, va reveni la un nivel excelent “, a mărturisit Klopp. La Cupa Ligii împotriva lui Tottenham, în octombrie 2016, Ings și-a rupt genunchiul drept. La un an de la accidentarea gravă la piciorul stâng, a suferit A fost 11 luni distanță! Nu a jucat până în septembrie 2017, împotriva lui Leicester în Cupa Ligii. semnătura Firmino, Salah, Mané, Origi…Liverpool a închis ușile către un Ings care nu a fost până în aprilie 2018, împotriva West Bromwich, când a marcat primul său gol de când a „scufundat” în derby-ul cu Everton…în octombrie 2015! Prima țintă sub comanda unui Klopp care s-a „îndrăgostit” de fotbalul său și care s-a „rănit” să cedeze în Southampton în sezonul trecut. “Este ciudat să-ți ia la revedere de la Danny. Îi vom lipsi foarte mult! Este un băiat extraordinar, pozitiv și plin de energie. Dar nu este doar o persoană grozavă, este și un fotbalist extraordinar. Nu a avut noroc în Liverpool. Știm cu toții Poveste Ne-am luat rămas bun de la un prieten, dar este o oportunitate grozavă pentru el.Se întoarce la casa lui, la clubul copilăriei sale “, a spus un antrenor german care l-a captivat ca un Anfield care i-a cântat în fiecare meci.

Și-a închis capitolul sub„ The Kop “, Ings a revenit la unii ‘Saints’, unde a crescut în echipa sa de tineret înainte de a emigra în alte latitudini, sezonul trecut, prima dată când a jucat regulat din 2014-15 cu Burnley, a fost important la Southampton marcând șapte goluri din Premier. nu ne-am asumat niciun risc. Nu trebuie să se refacă, este în formă și nu suntem preocupați de rănile sale. Pentru noi va fi important “, a spus Mark Hughes, antrenorul său până când a fost înlocuit în St Mary’s de Ralph Hasenhütll în decembrie.

” El se arată mereu. Miroase unde este șansa și rivalul poate avea probleme.Obiectivele sale sunt rezultatul unui fotbalist care muncește din greu și este pozitiv. El golește recuperarea mingilor, alergarea…Este formidabil “, a spus antrenorul austriac. Cele 22 de milioane de euro pe care Southampton le-a plătit vara trecută lui Liverpool nu l-au cântărit. La 27 de ani, Ings și-a găsit cea mai bună formă. Acasă, cele 13 goluri în 21 de zile din Premier l-au plasat ca al doilea cel mai mare marcator al turneului împreună cu Aubameyang (Arsenal), al doilea doar la Vardy 17. Salah, Kane, Agüero, Mané…Sunt toți în urmă Nu a marcat niciodată atâtea goluri în elita engleză într-o singură campanie, ultimul său gol a respins pe Tottenham (1-0), oferind o respirație unor „Sfinți” care au adăugat 10 puncte din 12 la Crăciun, scăpând din zona retrogradării.În acele patru dueluri, Ings a marcat patru goluri (dublă pentru Aston Villa, gol pentru Palace și Diana împotriva „pintenilor”).

“A fost fantastic. Un gol ca acesta arată că are o mare încredere în sine. Lăudat Hasenhüttl. Ings este o tortură pentru „marii”. De la intrarea în Southampton, doar Agüero (nouă goluri) și-a depășit cele opt goluri față de „șase mari”. Liverpool (unul), Tottenham (doi), Chelsea (unul), Arsenal (trei) și City (unu) au fost victimele sale. Doar United a scăpat de el. Numere și obiective cu care să-și uite accidentările și să viseze Euro 2020.Southgate urmărește deja îndeaproape un atacator care nu a marcat 15 puncte dintre toate turneele dintr-un sezon din cele 26 pe care le-a făcut când a promovat la Premier cu Burnley în 2014. „Mă bucur din nou de fotbal”, a dezvăluit un Ings că Anul trecut a fost „înțepat” cu Salah să vadă cine a marcat cele mai multe goluri. “Ar fi incredibil să-l înving, dar lucrez doar pentru a îmbunătăți. Mi-a lipsit mult fotbal. Avem un pariu mic. Mo este un bun prieten și a fost mai mult ca o glumă mică. Nu ar fi atât de prost să-mi parieze bani”, a glumit el. În acest moment, el este înainte.

Author: admin