Bonusuri pentru clientii existenti din partea 1xBet

Toate promotiile descrise mai sus sunt destinate in special jucatorilor noi care nu au plasat niciodata pariuri pe bani reali pe site-ul 1XBet. Asadar, s-ar putea sa va intrebati ce este in magazin pentru dvs. daca ati jucat deja aici? Ei bine, veti fi impresionat sa aflati ca 1XBet satisface clientii existenti, precum si pentru noile inregistrari. Unele dintre cele mai notabile dintre aceste oferte includ;

Acesta este un bonus saptamanal combinat care vede ca activitatea dvs. de jocuri va primi un impuls in fiecare vineri si miercuri pe site-ul 1XBet. Pentru a obtine aceasta oferta, mai intai trebuie sa optati pentru oferta Lucky Friday depunand cel putin 1 €. Depozitul dvs. va primi apoi un bonus de 100% pana la 100 €. Dupa utilizarea acestor bani bonus, puteti face o alta depunere miercurea ulterioara. Oferta de miercuri, de asemenea, dubleaza depunerea in ziua de pana la alte 100 de euro in plus.

Dar pentru ca oferta de miercuri sa fie activata, va trebui sa utilizati banii gratuit din oferta de vineri, facand cel putin cinci pariuri cu cote de 1,4 sau mai bune. Odata ce primiti banii bonusului, va trebui sa il utilizati in 24 de ore plasand astfel de pariuri ACCA similare cu cel putin trei selectii.

Totusi, in sectiunea de carti sportive, 1XBet are o alta idee interesanta pentru a da bonusuri. Aici, compania intocmeste un pariu de acumulator in fiecare zi, format din cele mai captivante evenimente sau meciuri. Vei accesa apoi aceasta lista selectata din carnetul de sport, unde poti paria pe aceasta adaugand-o direct la biletul de pariuri. Daca acest pariu ACCA castiga, atunci sansele totale obtin o crestere de 10%, ceea ce in final se traduce prin plati mai mari.