Betano

Cum se face o inregistrare?

Inregistrarea este intotdeauna primul pas pentru a va alatura unui site de pariuri. Desi nimeni nu se bucura de completarea formularelor de inregistrare, procesul de inregistrare Betano este destul de simplu si precis.

Activarea si verificarea contului

Companiile de pariuri se asigura ca efectueaza verificari autentice inainte ca contul unui jucator sa fie declarat valabil. Din acest motiv, activarea la Betano nu este diferita. Un link de activare este trimis prin e-mail imediat dupa apasarea butonului confirmare si continuare. Pur si simplu folositi linkul dat pentru a va activa contul fie lipindu-l in browser, fie facand clic pe acesta direct. Terminat! Acum va puteti autentifica, face o depunere si va puteti bucura de pariuri la Betano.

Cum sa recuperati parola pierduta?

Uitarea este o virtute inevitabila pentru orice fiinta umana. Cu toate acestea, doar in cazul in care acest lucru se intampla si uitati parola Betano, puteti efectua intotdeauna cateva clicuri si puteti crea una noua. Pentru a face acest lucru, accesati sectiunea de logare normala si faceti clic pe parola uitata. Un link de resetare va fi trimis imediat la e-mailul dvs. inregistrat. Terminat! Acum puteti seta o noua parola si puteti continua sa va bucurati de fiorul de pariuri oferit de Betano.