Stăpânirea femeilor din Australia a Femeilor a fost Bet365 surprinzătoare, având în vedere faptul că recent a fost vorba de Anglia

Deși există un risc asociat cu această perioadă, avem norocul să avem un astfel de grup hipercompetitiv sub antrenorul nostru Motty, care este din nou mai competitiv, dacă acest lucru este posibil. Următoarea noastră misiune este în Indiile de Vest, care nu va avea nicăieri aproape de atenția pe care a avut-o această serie, dar acesta este testul unui adevărat profesionist, așa că suntem în totalitate pentru asta. Vom vedea vreodată „Citește mai mult

Desigur, atunci vine Cupa Mondială T20 pe pământul de acasă. Apărarea titlului nostru ar fi semnificativ, indiferent de locul în care s-a desfășurat turneul, dar să încercăm acest lucru la MCG – unde a fost stabilit un obiectiv de a vinde toate 100.000 de bilete pentru finala de Ziua Internațională a Femeii – este cu adevărat următorul. nivel. Cine știe, se poate să nu se întâmple asta.Dar, chiar dacă „eșuăm” și venim 70.000, sunt cu 70.000 de oameni mai Bet365 app mulți decât acum cinci ani.

Este umilitor să facem parte dintr-o epocă atât de interesantă când ne gândim la asta în acești termeni. Văzând fotografiile din țara de reper luminate în verde și aur atunci când am câștigat Cenușa Femeilor a fost și un fior. Știm că vremurile se schimbă cu aproape fiecare săptămână care trece. A fi capabil să îndeplinească această promisiune și să domine împotriva celui mai mare rival al nostru este un sentiment genial.

Spunând acest lucru, sunt surprins cu scorul final de 12-4 pe puncte. Până la urmă, am fost dezamăgiți să nu mergem neînvinsa câștigând T20-ul final, dar, în general, nu ne așteptam ca decalajul dintre părți să fie la fel de pronunțat ca în unele dintre aceste jocuri.Am plecat în această călătorie ca profesioniști în echipa națională alături de Anglia în ultimii cinci ani și a fost o apăsare constantă între părți, de până la această serie.

Tammy Beaumont, liliacul de deschidere din Anglia. și un coleg de echipă al meu de la Adelaide Strikers, a spus că par să avem o linie de producție de tineri de 20 de ani gata să domine. Are dreptate, da. Și eu îi frustrez – este modul în care am văzut New South Wales în greierul de stat. Dar în ultimele sezoane, sistemul nostru profesional la nivel de stat ne-a oferit un fond de talente atât de profund pentru a hrăni într-un mod în care Anglia nu a mai existat până acum.Probabil le-am făcut o favoare într-un fel, deoarece BCE va face același lucru Bet365 mobil pentru jocul lor intern.

Odată cu finalizarea călătoriei, m-am gândit înapoi la ce voi face amintiți-vă din ultimele șapte săptămâni. Cu siguranță, pe teren, acele prime victorii pentru a stabili câștigul serialului, care ne permite să intrăm în cântecul cântecului din Essex, sunt amintiri care nu se vor estompa. Cricket nu va fi aici pentru totdeauna și știu să vă comodez fiecare din acele sărbători pe care le avem în uniformele. destul de târziu acolo. Am rămas împreună cu familia și partenerii noștri, care au putut să fie alături de noi în a doua jumătate a călătoriei, conform acordului cu Asociația Australiană de Cricketeri și Cricket Australia.Asta a făcut o diferență mare, aducându-ne și noi în linie cu bărbații.

Dar cel mai bine, ca întotdeauna, a fost sanctuarul autobuzului echipei. Piesa noastră de turneu de anul trecut, când am câștigat World T20 în Caraibe, a fost cântată, dar Cher și de data aceasta în jurul imnului, am revenit din nou și a fost din nou Anastacia’s Left Out Alone. Ne-a plăcut să ne dărâmăm asta. Scaunul din spate, unde stau mereu, este menit să țină șase persoane. După ce am terminat treaba în parc, am stors fiecare jucător acolo pentru o redare a lui John Farnham. Nu este mult mai australian decât asta! Lăsăm aici o echipă foarte fericită.

Author: admin