Plecat într-o misiune istorică. Am împachetat pantofi în plus, spune Satoran

Purtați costum, bagaje ambalate cu ochelari speciali pentru a facilita aclimatizarea. Până în Asia!

„Am luat două încălțăminte. Vor fi mai multe antrenamente și meciuri ”, a spus Satoranský. În Coreea de Sud, cehii se vor confrunta cu Angola, patria și Lituania începând de sâmbătă, apoi se vor muta la Shanghai cu un super-hit cu SUA (1 septembrie) și dueluri cu Japonia (3 septembrie) și Turcia (5 septembrie). În funcție de locație, ei se vor muta fie la Shenzhen, fie la Tung-kuan.

O expediție adecvată, doar adevărul.

luptă pentru cele mai bune rezultate “, Satoran entuziasmează. „Ne pregăteam că călătoria a fost lungă și că a trebuit să luăm mai multe lucruri; timp de douăzeci de zile este greu de ambalat.Este bine să jucăm turneul pregătitor din Asia înainte să aclimatizăm. ”Căpitanul Pavel Pumprla a glumit din nou:„ Trei pantaloni scurți nu sunt suficienți pentru un astfel de timp. Nu doar cei doi au căutat un loc la ieșirile de urgență, în caz contrar, există foarte multe suferințe pentru lungimea de doi metri care merge pe ocean. Au așteptat Seul aproximativ zece ore la bord. Liderul ceh avea un plan clar: „Somnul ajută, apoi urmărim câteva filme. Corpul se va spune. ”

Majoritatea jucătorilor de baschet sunt mai susceptibili să se deplaseze dincolo de Atlantic – iar atunci când călătoresc spre est, corpul suferă de obicei mai mult. „Când zburăm în NBA, există o diferență de timp maximă de trei ore, corpul nu se simte așa”, compară Satoran. „Aceasta va fi o premieră și pentru mine.Vom vedea cum ne simțim în privința antrenamentelor, dar vom fi acolo cu trei zile înainte de meci, asta ar putea fi suficient. Fiecare dintre noi trebuie să facem cât mai mult posibil. ” Și încetul său începe să absoarbă viziunea primului debut la Campionatul Mondial de la ultima participare cehoslovacă din 1982.

„Ne apropiem, toată lumea se simte puțin. Cred că ne îmbunătățim cu fiecare meci și trebuie să ajustăm forma. Când vom fi chiar în China, va veni adevărata febră înainte de presă “, spune inițiatorul.

Author: admin