Atlético Guardés și Bera Bera nu pierd urma lui Rocasa

Mecalia Atlético Guardés și Super Amara Bera Bera au învins cu autoritate în partidele respective și continuă să facă presiune asupra liderului Rocasa Gran Canaria ACE, cu două puncte deasupra ambelor în Liga Iberdrola Lotteries.

Patru meciuri a închis ziua 14 a competiției din ligă. Actuala campioană a ligii a câștigat cu solvabilitate pe pista ANTS: BFIT Muchoticket Santa Eularia (20-34), într-un joc decis în prima repriză în favoarea galilor. Un parțial inițial de 2-9, cauzat de o bună retragere defensivă și de transformări locale, a oferit un avantaj aproape definitiv și a reușit eficient până la sfârșit de elevii lui José Ignacio Prades.Ibicencasul a încercat să reducă diferențele prin Carmen Campos, autoarea a șapte goluri, dar rivalul ei a arătat superioritate și a ajuns să ia chiria până la paisprezece ținte.

Între timp, Bera Bera a învins pe Bidebieta la handbal Castellón (31-18) într-o ciocnire care urma să fie decisă în ultimele 15 minute. Până la acel moment, echipa levantină a dat o imagine bună și a rămas în joc, ajungând cu 16-13 în contra în minutul 40. Bera Bera a mai pus încă o marșă de acolo și, odată cu oprirea fizică dintre vizitatori, el a susținut un parțial de 15-5 care a ridicat diferența la treisprezece goluri.

Situație similară a avut loc la Madrid, în întâlnirea care s-a confruntat cu baza Villaverde și Hotelul Gran Bilbao Prosetecnisa Zuazo.După o primă bară egalată, echipa bască s-a strecurat în apărare și a reușit să înscrie ușor în acțiunile ulterioare, începând să deschidă diferența. Colista competiției nu a reușit să oprească abilitatea de notare a rivalului său, care a tras până la 40 de goluri. Echipa lui Juan José González se așează cu acest triumf pe locul șase.

Canyamelar Valencia și KH-7 Granollers au închis ziua într-un duel din El Cabañal. Văii au obținut primele avantaje ale jocului. O situație care avea să se schimbe în ecuatorul din a doua repriză, când localnicii au legat ciocnirea și așteptau cu nerăbdare victoria.Cu toate acestea, un parțial 2-6 din ultimele cinci minute a dat victoria finală elevilor lui Robert Cuesta (24-28). impus lui Elche Mustang (25-20). Cei ai lui Joaquín Rocamora au ridicat o apărare de 3: 2: 1. Locurile cu multă mobilitate au prezentat o intensitate ridicată în toate fațetele jocului. Ilicitanii au acuzat probleme jignitoare; doar Ivet Musons a reușit să înscrie un gol în primele 10 minute (7-1), iar antrenorul său a atacat cu șapte jucători și a reușit să reducă distanțele (8-4). Într-un schimb de goluri, ecuatorul a fost atins cu acele patru goluri de diferență (12-8).Sala de clasă a reapărut o mare intensitate defensivă și cu Teresa Álvarez și María O’Mullony în stare de grație în primele etape, dar Elche Mustang (17-16) a reacționat. Apoi a apărut portarul Lulu Guerra (13 opriri) care i-a permis echipei sale să controleze jocul. Sala de clasă a făcut câteva minute strălucitoare pentru a sparge din nou accidentul în ultimele zece.

Author: admin