Afla cum se joaca baccarat pe 22Bet de la profesionisti

Baccarat Chemin de Fer – Aceasta versiune a baccarat si-a luat numele dupa transportul feroviar rapid, ceea ce inseamna ca jocul este si el accelerat. Jocul se joaca cu 6 pachete de carti, iar jucatorul preia rolul de bancher si se ocupa de carti. Diferiti jucatori iau rolul bancherului de a face carti in timpul jocului. Jocul continua astfel incat jucatorul cu cea mai inalta mana sa ia decizia cu privire la evolutia jocului. Decizia include daca vor lovi si vor lua o alta carte sau stand.

Dealer Live Baccarat – Baccarat-ul Live aduce jocul adevarat al cazinoului chiar in fata ta pe desktop sau pe dispozitivul de mana. Jocurile sunt difuzate in inalta definitie, astfel incat sa aveti toata experienta si sa urmati actiunea ca si cum ati fi fizic prezent. Crupierele sunt de obicei asiatice sau europene si sunt multilingve, deci daca aveti o intrebare de acest fel, va pot ajuta. Unele dintre cele mai populare jocuri baccarat live includ:

Baccarat este un joc foarte usor de invatat. Deoarece este un joc de noroc, nu are nevoie de multa pricepere, asa ca il poti juca oricand doresti pentru distractie, fara a fi nevoiti sa-ti amintesti o gramada de reguli dinainte. Daca din intamplare sunteti incepatori, atunci ghidul nostru pas cu pas va va ajuta sa intelegeti mai bine jocul.

Ideea in baccarat este sa pariati pe mana care va avea o valoare mai aproape de 9. Puteti paria pe mana jucatorului sau pe mana bancherului. Valorile cartilor sunt usor diferite decat in ​​cazul celorlalte jocuri. De exemplu, daca primiti 2 carti cu o valoare de 6 si 8 care totalizeaza 14 si puteti vedea ca aceasta este o valoare mai mare decat 9. In acest caz, primul numar nu conteaza, astfel incat sa aveti o mana cu o valoare totala din 4. Iata o lista simpla a modului in care sunt calculate cartile in baccarat.