1xbet lista case pariuri online

1xbet lista case pariuri online

Bonus de bun venit 1xbet – Termeni și condiții
Printre site-urile de pariuri cu bonusuri, 1xbet oferă în prezent una dintre cele mai avantajoase și mai interesante oferte, care permite noilor membri să obțină cu ușurință un bonus de bun venit egal cu 100% din primul pariu făcut, până la o sumă maximă de 25 de euro. . Pentru a face oferta de 1xbet unul dintre cele mai bune bonusuri de bun venit disponibile pe piață, este ușurința în primirea și retragerea premiului: de fapt este suficient să plasezi un prim pariu, simplu sau multiplu, pentru minim 2 euro, cu excepția sisteme. veți avea, lista case pariuri online de asemenea, o rambursare pe săptămână de 25% până la 50 EUR pe săptămână timp de 4 săptămâni

Note:
Nu uitați să citiți întotdeauna Termenii și condițiile bonusurilor și ofertele cu atenție.

La sfârșitul jocului pe care a avut loc acest pariu, indiferent de rezultatul pozitiv sau negativ, 1xbet va credita un bonus de pariere egal cu 50% din miză, până la o sumă maximă de 50 de euro. Odată obținut bonusul, va fi suficient să îl joci chiar și la o cotă minimă pentru a-l debloca și a-l face retractabil, cu posibilitatea suplimentară de a-l împărți în mai multe jocuri.

Cum să obțineți bonusuri de bun venit de 1xbet
Bonusul de pariuri de 1xbet constă dintr-o sumă egală cu 100% din primul pariu și o rambursare a pierderilor săptămânale de 25% până la 50 € pe săptămână timp de 4 săptămâni până la o limită maximă de 25 €. Pentru a genera bonusul, pariul trebuie plasat în termen de 30 de zile de la data înregistrării contului personal, pentru o taxă de cel puțin 2,00. Suma maximă obținută este de 25 de euro și va fi plătită în 72 de ore de la pariu chiar și în cazul unui rezultat negativ sau a unui eveniment anulat.

Căutați un bonus de bun venit fără depunere?
Citiți articolul nostru în secțiunea Focus pentru a afla unde îl puteți găsi.

Bonusul de pariuri de 1xbet este valabil timp de 30 de zile din momentul acreditării și poate fi utilizat pentru a plasa pariuri suplimentare la orice tip de eveniment, atât într-o singură piesă, cât și împărțit de mai multe ori. Pentru a plasa primul pariu și a primi bonusul de bun venit, este necesar să completați și să validați procedura de înregistrare, introducând date personale în formularul online și încărcând pe profil o copie a documentelor necesare în termen de 30 de zile.

Bonusul săptămânal va fi creditat în contul dvs. de joc în fiecare vineri, în termen de 72 de ore, dacă cerințele de pariere au fost îndeplinite în săptămâna precedentă.

Opinia noastră
pozitiv:
Bonusul de pariere se obține și în cazul unui rezultat negativ
Este suficient să pariați pentru o taxă de 2 euro pentru orice eveniment
negativ:

Bonusul obținut trebuie utilizat în termen de 30 de zile
Nu este posibil să îl retrageți, ci doar să îl utilizați în alte jocuri
1xbet, printre site-urile de pariuri cu bonusuri disponibile pe piața italiană, deși nu oferă o mare varietate de evenimente sportive pe care să parieze, este cel care se potrivește cel mai bine celor care încep să se deplaseze în această dimensiune și doresc să se îndrepte către o platformă care oferă posibilitatea de a limita cheltuielile. Chiar și în cazul unui rezultat negativ, primul pariu vă permite să primiți un bonus de bun venit de până la 50 de euro, care să fie utilizat pentru pariuri suplimentare în următoarele 30 de zile.

Author: Adam5811