1xbet bonusuri pariuri

1xbet bonusuri pariuri

Diferitele tipuri de pariuri online

În domeniul a mai mult de douăzeci de sporturi, individuale sau colective, veți putea paria pe 1xbet, ca și în cazul concurentului său 1xbet Și pe toate tipurile de campionate, oricât de mici își vor găsi locul aici. Vei putea paria pe rezultatul final tradițional, dar și pe scorurile la pauză sau pe numele marcatorilor de fotbal etc. Și, dacă doriți, puteți plasa pariurile în direct. 1xbet vă oferă grile statistice care vă ajută în alegerea dvs., dar vă reduc și câștigurile posibile. Rambursarea este disponibilă și pe 1xbet, permițând astfel jucătorilor să părăsească pariurile înainte de final și să recupereze un minim din miza inițială. 1xbet vă permite, de bonusuri pariuri asemenea, să pariați pe „DA sau NU”, adică să nu pariați pe un număr, ci mai degrabă pe rezultatul meciului în sine. Programul House of Coach urmează moda Fantasy League, permițând parierilor să își creeze propria echipă de fotbal și să concureze împotriva altor jucători online pentru a-și înmulți câștigurile.

Aplicația mobilă 1xbet

Puteți găsi site-ul web 1xbet pe smartphone și tabletă utilizând o aplicație 1xbet care poate fi descărcată din magazinul Apple sau de pe Google Play. Veți găsi aceeași interfață ca și pe site-ul web, care apropo, de asemenea, se adaptează bine la mobil. Aceasta înseamnă că, dacă nu doriți să descărcați aplicația, puteți utiliza în continuare site-ul 1xbet de pe mobil. Dacă trebuie să găsim greșeala mică a acestei aplicații mobile pentru noi, este pierderea anumitor pariuri, cum ar fi „ligile mici”. Într-adevăr, toate campionatele majore sunt prezente, dar nu și cele de scară mai mică. În caz contrar, aplicația 1xbet oferă un avantaj evident, care este acela de a-ți putea urmări pariurile peste tot și ușor.

1xbet bonusuri

1xbet oferă abonaților săi un interesant program de loialitate oferind un bonus de 150 de euro împărțit în două părți. Primul pariu, cu condiția să fie făcut în termen de 15 zile de la prima depunere, veți fi recreat dacă pierde. 50% din suma pariului dvs., în limita a 50 de euro, va fi creditat imediat, restul de 50% (încă în limita a 50 de euro) vă va fi returnat la finalizarea activării contului dvs. 1xbet. Ce rămâne cu restul de 50 de euro? Ei bine, timp de douăzeci și treizeci de zile, miza pierdută va fi rambursată până la 50 de euro. Numărul 4 din TOP 10, 1xbet are, de asemenea, un program pentru pariorii săi fideli: ZEclub, care vă permite să adunați puncte pentru fiecare pariu, convertibil în bani reali: puncte zepoint. Există, de asemenea, o ofertă de sponsorizare, pentru toți abonații noi pe care îi aduceți pe site-ul 1xbet, primiți un bonus de 10 euro.

Cotele pariurilor sportive

Cotele de pariere sunt practic banii pe care îi puteți câștiga dacă pariul dvs. are succes. Un exemplu practic, dacă pariați 10 euro și cotele sunt 3, dacă câștigați veți câștiga pariu * cote = 30 euro. De la o parte la alta, veți economisi 10 * 1,10 = 11 euro. Site-ul 1xbet, la fel ca toate site-urile importante de pariuri online pe care le oferim în comparatorul nostru, se aliniază la șansele meciurilor de fotbal în general. Pe de altă parte, pentru alte sporturi, considerăm că șansele sunt în general mai mici. Acesta este motivul pentru care trebuie să te uiți la mai multe site-uri de pariuri în funcție de disciplina sportivă pe care ai ales-o pentru a obține cele mai bune cote. În plus, site-ul 1xbet oferă trei opțiuni atunci când plasați un pariu: puteți alege să nu acceptați modificări de cote, să le acceptați sau să acceptați doar modificări de cote ascendente. Cota minimă este de 1,10.

1xbet metode de plată

Pentru a putea finaliza pariul dvs. sportiv online, va trebui să vă creditați contul 1xbet. Pe site-ul 1xbet, aveți la dispoziție o mare varietate de metode de plată. Puteți alege cardul de credit, dar și PayPal, Moneybookers, Paysafecard, Ticket Premium, Neosurf, MyNeosurf, Cashlib, MoneyClic sau chiar prin transfer bancar. În general, toate detaliile bancare pe care le furnizați către 1xbet sunt sigure și nu vor fi divulgate în scopuri comerciale în niciun caz. Miza minimă este de 10 cenți, depozitul minim este de 15 euro. Punct negativ, site-ul web 1xbet percepe un comision pentru depozitele în bilete preplătite de 3 până la 4% … din fericire, nu se percep taxe pentru alte tipuri de plăți. Încasarea câștigurilor se poate face prin transfer bancar și skrill. Există o limită de câștiguri de 6.000 de euro pentru un singur pariu și 15.000 pentru un pariu combinat.

Author: Adam5811