Sport pariuri Unibet

Information

Added: 2018-04-14
Category: Unibet

Tags article
Sport pariuri Unibet

Sport pariuri Unibet

Daca nu va place sa pariati pe fotbal, nicio problema, gasiti atatea discipline sportive pe care sa pariati, insa sa va tina fondurile din contul Unibet. Brandul lor este asociat mai multor cluburi sportive la nivel mondial, iar reputatia lor este cladita pe serviciile de calitate pe care le ofera in materie de pariuri sportive, poker, casino si altele, dar si de grija pe care au fata de proprii clienti.

Unibet se numara printre cele mai mari case de pariuri online. Încearcă să utilizezi la un meci la care nu ești foarte sigur de pronosticul ales (de exemplu la cotă mai mare), ca să ai plasă de siguranță. Cele mai sigure case de pariuri sportive cu cele mai bune bonusuri la pariuri sunt afisate in dreaptajos.

Cum Unibet opereaza din Anglia, licenta si reglementarea pentru pariurile sportive este obtinuta din partea Comisiei de Jocuri de Noroc a Marei Britanie. Contul dumneavoastra de la Unibet poate fi alimentat prin cele mai populare metode disponibile : card de debit (VISA, Maestro, Laser), card de credit (VISA, MasterCard), Skrill, NETELLER, Click2Pay, EntroPay, toate acestea fiind instante si fara nicio alta taxa suplimentara. Pariurile sportive plasate in 2012 sunt estimate undeva la 12 miliarde GBP si cu cifra de afaceri de 646 Unibet bonus milioane GBP, din care 116.5 milioane GBP profit si 130 milioane GBP taxati de catre Guvernul Britanic.

Un website atragator si prietenos, bonusuri, concursi si oferte avantajoase, securitate deplina si un suport tehnic eficient, sunt doar cateva din aspectele care au contribuit la consolidarea renumelui celor de la casa de pariuri Unibet.

Top