Ce perdele sunt cele mai bune pentru un copil?

Information

Added: 2018-08-29
Category: mobilier copii

Tags article
Ce perdele sunt cele mai bune pentru un copil?

Ce perdele sunt cele mai bune pentru un copil?

Magazin online cu mochete de casa, pret mocheta de casa, mocheta Dedeman. Unelte - Scule - Feronerie Scule electrice. Genunchiera ciocan, intinzator, scula unealta instalat mocheta, perdele.

Vino acum in magazinul nostru si verifica ofertele de mochete pe care le oferim tuturor clientilor nostri. Oferim mochete la preturi deosebit de avantajoase pentru toate buzunarele. Paleta de culori este variata, la noi vei gasi chiar sute de culori si combinatii de nuante.

In plus, mocheta va oferi interiorului un aspect curat si ingrijit deoarece permite ca aspirarea, curatarea sa fie usoara. Se afiseaza 1-24 din 214 articole. Mocheta sintetica folosita trafic , este mocheta de grosime medie , fara suport, avand rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil.

Mocheta sintetica folosita raiata , este mocheta subtire , fara suport, avand rasina impregnata in ea. Latime maxima 2 m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Produsul se vinde din rola, la latime de 0.91 m , din care se taie lungimea dorita , pretul fiind exprimat pe metru liniar. Transport gratuit la valori mai mari de 200 lei Termen mediu de livrare: 2-3 zile...

Se taie din rola lungimea dorita , sau se ia rola intreaga. Mocheta sintetica folosita raiata , este mocheta subtire , fara suport, avand rasina impregnata in ea. Latime maxima 2m, diferite lungimi pe rola in functie de stocul disponibil. Aboneaza-te acum si pregateste-te pentru cumparaturi!


Banaby.ro: perdele
Top