Un mesaj explicativ al FIFA Media Channel din 11 februarie

Information

Added: 2018-04-27
Category: blogul

Tags article
Un mesaj explicativ al FIFA Media Channel din 11 februarie

Bursa a inchis vineri cu corectie dupa cresterile usoare din ultima saptamana, indicele BET pierzand aproape 1%. Brokerii spun ca scaderea a fost oarecum artificiala, avand loc mai ales pe finalul sedintei si pe lichiditate foarte scazuta. Multe case de pariuri online ofera promotii speciale pe aceste meciuri de tenis si este pacat sa le ratati. Cele mai bune promotii de acest gen sunt pe 888sport unde beneficiati de super pariuri la oricare din partidele de tenis de la US Open ramase de jucat.

Midlothian e zona centrala a regiunii Lothian iar Heart of Midlothian e inima locului. Conturul visiniu-maroniu al inimii e pe caldaramul cu piatra cubica al celebrei Mile Regale ce leaga in inima Edinburghului Resedinta Majestatii Sale in Scotia de castelul cetatii, traditia istorica fiind ca locuitorii urbei sa scuipe in acel loc, la intrarea in Catedrala St. Giles, in semn de dispret pentru raufacatorii urbei. In zilele noastre, e un gest purtator de noroc iar, in cazul fanilor lui Hibs, un motiv de luat peste picior rivalii din celalalt capat al urbei, care, initial, pe cand Hibernian era fondata un an mai tarziu, se opuneau aparitiei acesteia in peisajul fotbalistic: Noi mai trecem pe-acolo sa scuipam pe Hearts”. Hearts, cum e alintata pe scurt Heart of Midlothian. Inimile.

Seamănă cu un wiking. Înalt, blond, zdravăn, cu ochii albaştri şi cu aer de navigator abia descins pe pământ. Binevoitor, zâmbitor, plin de entuziasm, ai zice că toată viaţa i-a aşteptat pe cei şase reporteri români, por­niţi spre nordul baltic al Euro­pei, în căutare de daci. Roşu la faţă, cu ochii pe jumătate închişi, vor­beşte cu însufleţire molipsi­toa­re, care îi trădează, şi ştiinţa de carte, şi pa­siunea care-i însu­fle­ţeşte me­seria de ar­heolog. Director al ma­relui Mu­zeu din Ker­­nave (ve­chea ca­pi­tală a Lituaniei) s-a mutat şi cu domiciliul la locul de muncă, într- căsu­ţă acope­rită cu şiţă, ca să fie cât mai aproape de să­păturile lui, efectuate în­tr-un câmp cu dea­luri retezate, pe care le poţi înlocui ori­când cu ce­tăţile noastre din Mun­ţii Orăştiei, fără să se cunoască schim­barea de peisaj. Cu mâinile la spate, ca un elev scos la tablă, Alek­sie­jus Luchtanas, aş­teap­tă întrebările pentru interviu.

Sa revenim la „veverita” ucigasa cu permis si blazon; dupa ce mai scotoceste putin prin sertare, ia ce mai are nevoie, in trecere isi da si cu putin parfum din colectia prezidentiala; sticluta gasita pe birou'¦ De ce face asta !? Ca sa ne complexeze, evident ! Sau ca sa ne contrarieze pe cei mai tari de duh.

Suntem de acord ca nu mai trebuie autorizate alte antene de telefonie mobila pe blocurile din Baia Mare, dar autorizatiile de functionare nu pot fi anulate pur si simplu. Eu zic sa cautam cale legala pentru a permite indepartarea acestor antene de pe imobile”, a aratat consilierul Cristian Niculescu-Tagarlas.

Cit despre constatarea ca proza scurta nu prea e citita, s-ar putea sa avem aici un cerc vicios. Nu se citeste fiindca nu se publica si nu se publica fiindca nu se citeste. Iar cercul trebuie spart. La asta se adauga un obicei de achizitie si consum: multi cititori prefera povestile lungi, care sa-i tina atenti sute de pagini. Ei aleg sa se scufunde in oceanul romanului in loc sa navigheze pe riurile povestirii.

Un mesaj explicativ al FIFA Media Channel, din 11 februarie, clarifica faptul că federaţia naţională a fost responsabilă pentru distribuirea numerelor şi a cheilor de control însă oricum data limită de înaintare a aplicaţiilor era 31 ianuarie”. Cu alte cuvinte, am aşteptat până spre sfârşitul lunii ianuarie procesarea solicitării de înregistrare cu canalul media FIFA, care avea pe-atunci să fie aprobată, un fapt pozitiv în întreaga încercare, în ideea că, odată acceptat, aş fi avut verde” să şi înaintez direct la FIFA cererea de acreditare.

Top