dragul meu EX bine ai revenit…vom continua

Information

Added: 2018-04-27
Category: blogul

Tags article
dragul meu EX bine ai revenit…vom continua

Bonusuri Agentii De Pariuri Online In 2017

Ai dubii ce sa pariezi in fiecare zi? 4. Plata pentru clickuri (PTC - Paid To Click). Sistem care seamana oarecum cu PTS; se bazeaza pe ideea ca tu sa te inscrii pe un site care sa-ti arate foarte multe reclame (bannere) pe care tu trebuie sa faci click; pentru fiecare click primesti suma de bani (foarte mica - cativa centi). Teoretic toti castiga: si cei care pun publicitate acolo, si site-ul intermediar, si tu. De fapt doar acel site castiga ceva; firma care plateste pentru a-si afisa bannerele va primi un trafic de foarte proasta calitate (mii de oameni pe care nu-i intereseaza de fapt acea adresa si stau doar cateva secunde pe site), iar tu vei primi doar cativa dolari pe luna in cel mai fericit caz (pentru ca numarul de reclame este limitat), pierzand in schimb zeci de ori pe net, vizitand site-uri idioate.

Cu ce se diferentiaza aceasta agentie de pariuri in raport cu ofertele competitorilor? Simplu, prin faptul ca pune la dispozitia clientilor cel mai bun suport si cele mai bune bonusuri existente pe piata de pariuri. Un exemplu pentru a intelege mai bine, oportunitatile pe care le ofera agentia este bonusul ”Arena” care presupune marire a castigului de pe bilet in functie de totatul evenimentelor inscrise pe acesta. Acest bonus intra in functiune numai daca, clientii pariaza pe cote de la 1.20 in sus, orice cota sub aceasta valoare va duce automat la anularea bonusului.

au fost 2 saptamani, copil prost din otopeni. planuri de vacanta din asta nu mai am, dom'le. eu traiesc numai din pariuri, nu imi permit sa ma sparg in figuri de corporatist. am in plan un weekend la viena pentru un concert si un city break la brasov. poate mai fac un city break de revelion, da' nu stiu unde. la mare merg la anul, asta e clar, dom'le. eu zic ca e bine, dom'le, adica sa imi permit din astea din pariuri, in timp ce un sclav ca tine munceste zi lumina.

dragul meu EX, bine ai (re)venit…vom continua sa te citim inclusiv din cind in cind „eculubratiile tale”(SIC!) (previziunile tale fantasmagorice care nu s-au prea adeverat) , cine te-a urmarit „ad letteram” a cistigat sau a pierdut….ma rog, sint bucuroasa ca ai revenit.

Pariul asiatic a aparut din dorinta unora de a putea paria si pe evenimentele din fotbal, avand doar doua variante, 1 si 2, eliminand astfel egalul, X-ul”, asa cum se intampla la majoritatea celorlalte sporturi. Adica, spre exemplu, pariezi ori pe gazde ori pe oaspeti, iar in caz de meci egal nu castigi nici tu, nici casa de pariuri, si ti se ramburseaza miza. Mai toate casele de pariuri online importante au oferta foarte generoasa in ce priveste acest tip de pariu, unele chiar axandu-se pe handicapurile asiatice. Din pacate, din lipsa de informatii, multi dintre pariori inca nu stiu cum sta treaba” cu acest handicap asiatic.

Primul care urmeaza a fi biciuit este stelistul, care dupa ce se gindeste putin zice: „legati-mi perna in spate”. I se leaga perna, dar nu rezista decit la primele 10 lovituri dupa care se rupe, asa ca tot trebuie sa sufere celelalte 20 lovituri inainte de a fi dus pe brate singerind si plingind.

Top