Bonus case de pariuri online

Information

Added: 2018-02-02
Category: blogul

Tags article
Bonus case de pariuri online

Bonus case de pariuri online

Unibet este una din putinele case de pariuri online care transmit mii de evenimente anual din fotbal si tenis. E evident ca fotbalul atrage cei mai multi fani microbisti si la casele de pariuri online, in special cand au loc meciuri de top din cele mai tari campionate.

Este una din cele mai populate platforme, deci putem spune ca Unibet este un operator de top. Tot ce trebuie să faceți este să plasați un bilet cu cel puțin 4 selecții din Liga 1 și să selectați oferta de creștere a profitului. Pe lângă partide din cele mai tari campionate de fotbal din Europa, agenția transmite numeroase meciuri de tenis, hochei, baschet, volei și multe alte sporturi.

În minutul 85 putem apela la Cashout pentru a câștiga chiar și 90% din suma pe care am fi câștigat- dacă pariul ar fi fost câștigător la finalul meciului. Pentru cei mai puțin familiarizați, opțiunea de Cashout îi permite unui jucător să închidă în orice moment pariul pentru un profit mai mic sau pentru a reduce pierderile. Pe lângă cote atractive, Unibet oferă și opțiune din ce în ce mai populară și printre pariorii din România.

Intrați pe secțiunea ”Recomandă un prieten” unde veți avea posibilitatea să invitați 5 prieteni să se înregistreze pe site-ul După ce îți vor deschide cont și vor îndeplini cerințele de rulare ale bonusului, veți primit câte 150 de lei pentru fiecare prieten. Oferta de pe este una extrem de bogată care cuprinde gamă largă de sporturi și un număr important de tipuri de pariuri pentru fiecare partidă, atât pre-live, cât și în secțiunea de pariuri live a site-ului.

Top